Потап і Horizon побажали українцям “Тихої ночі”

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

Співак та продюсер записав фіт з українським артистом Horizon. Пісня “Тихої ночі” про все те з мирного життя, за чим ми так сильно сумуємо і чого так не вистачає у воєнний час. 

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Потап і Horizon – Тихої ночі

DSC06652

Потап зізнається, що коли вперше відкрив у себе на пошті та почув цей інструментал, то слова до нього народились самі собою. 

У кожного із нас відгукнуться ці сенси. Ми сумуємо за нормальними простими речами. За зустрічами з батьками. За смачною їжею за сімейним столом. За можливістю не чути сирени. За відкритим небом. І ще багато за чим. Як ніколи зараз ми всі дуже цінуємо ті мирні часи і спогади. І хочемо щоб якнайскоріше усе найкраще з цього мирного життя повернулося до нас!

Сам Horizon (справжнє ім’я Микита Мєдвєдєв) родом з Донецьку, але з початком війни в 2014 переїхав звідти, оскільки завжди активно підтримував Україну. Він займається музикою вже багато років, причому в дуже багатьох іпостасях — як  музичний продюсер, автор та виконавець, саунд інженер та звукорежисер. За словами Микити спробувати себе в якості реп виконавця його надихнула творчість Олексія Потапенко ще за часів гурту “Вхід у змінному взутті”.

Коли я написав Потапу і запропонувати зробити щось разом, то навіть не думав, що Олексій погодиться. Але він погодився. Ми почали підбирати і робити матеріал. Це був час, коли росія обстрілювала Україну ракетами ледь не кожного дня. Почались проблеми зі світлом, і в мене виникло бажання зробити таку собі колискову пісню. Щось медитативне, що допоможе українцям трохи розслабитись. Я не думав, що на таку мелодію хтось зможе щось зачитати. Але показав Потапу цей біт, а вже наступного дня була готова наша спільна композиція “Тихої ночі”.

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Потап і Horizon – Тихої ночі