Канал «1+1» знімає нове реаліті «Щоденник медіума»

Назад
Шоу-бізнес

Медіум 1+1 (1)

Телеканал «1+1» готує нове реаліті-шоу «Щоденник медіума», в якому людина с особливими здібностями допомагатиме учасникам знайти відповіді на хвилюючі питання теперішнього та минулого.

Виробництвом на замовлення каналу займається студія «Пілот».

Героями програми стануть люди, які поділилися своїми історіями, заповнивши заявку на сайті. Із своїми переживаннями до програми звернуться й знаменитості. Усім їм буде допомагати медіум Анастасія, яка виступає «посередником» між світом живих та мертвих. Разом з героями вона шукатиме відповіді на питання людей, які пережили смерть когось із близьких.

Попросити пробачення у рідних, які залишили цей світ, отримати відповідь на питання «чому?»; дізнатися, за яких обставин життя обірвалося насправді; попрощатися; відпустити – Анастасія намагатиметься допомогти в усьому, чого хоче кожна людина, яка втратила когось із рідних.

Медіум 1+1 (2)

Жінка виховує разом з чоловіком трьох дітей, веде звичайний спосіб життя і до 18 років не знала, що має дар. Вона навчалася в медичному університеті, працювала в службі швидкої допомоги. Одного разу вона приїхала на виклик до чоловіка, в якого вже зупинилося серце. Всі спроби лікарів реанімувати чоловіка були марними. Тоді Анастасія вперше побачила, як душа залишає тіло. З того дня вона бачить душі постійно і відтоді допомагає людям.

Як медіум уживається з цим даром, з якими історіями звертатимуться герої програми, та як Анастасії вдасться допомогти людям, телеглядачі дізнаються в ефірі телеканалу «1+1» вже незабаром.

Медіум 1+1 (3)