Концерт Державного академічного Волинського народного хору “Гарний Козак, Гарний”

Назад

volynskiy hor-minДержавний академічний Волинський народний хор запрошує на свято української культури. Концерт «Гарний Козак, Гарний» – це народна пісня, танок та оркестр, сплетені у барвистий вінок вокально-хореографічних композицій та етнографічних картин. Варто зазначити, що склад артистів налічує близько 80 чоловік!

За роки існування Волинський народний хор провів більше 3500 концертів, з великим успіхом гастролюючи як в Україні, так і далеко за її межами. Колективу аплодували найбільші концертні зали Канади, США, Італії, Греції, Польщі, Австрії, Бельгії, Франції, Німеччини та багатьох інших країн Європи.

Ви побачите, наскільки запалюють та захоплюють українські пісня та танок. І вас напевне переповнятиме гордість за рідну країну! Адже настільки багата, різнобарвна культура свідчить про глибину та величність народу.

Концерт «Гарний Козак, Гарний» сподобається не лише дорослим. Цікаво буде і діточкам. Професійність Волинського народного хору, особливий підхід до режисури програми, неабиякий художній смак керівника, сvolynskiy hor_-minправжня любов до своєї справи та рідної культури – усе це стало запорукою майстерного висвітлення найкращих аспектів рідної культури.

У концертній програмі візьмуть участь артисти хору та балету у супроводі оркестру.

Художній керівник: Олександр Стадник.

Звісно, відвідування подібнихзаходів сприяє зростанню патріотизму, національнох свідомості і духовному зростанню Українця як особистості! Звісно серед глядачів у залі обов’язково знайдуться ті, хто завітає на концерт у вишиванці. Чудово, що сьогодні збереження цієї традиції стає трендом.  Майбутнє України – у збереженні традицій та шануванні історії. Пишаймося ними!

Тож, чекаємо 21 жовтня о 17:00 у  Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка на концерті «Гарний Козак, Гарний» від Державного академічного Волинського народного хору, що яскраво відображає самобутність багатої української культури в усьому своєму різнобарв’ї!