“Модель XL”: тіло від Богдана Юсипчука

Назад
Шоу-бізнес

Модель XL 1+1 (3)Сьогодні о 21:45 на «1+1» у новому випуску революційного проекту  «Модель XL» глядачі побачать, як учасниці проходитимуть нові випробування, щоб подолати власні комплекси та зруйнувати стереотипи у світі моди та краси. На пишних красунь чекає декілька перевтілень, втілити які допомагатимуть судді проекту: актор Богдан Юсипчук, модель плюс сайз Тетяна Мацкевич та дизайнер Андре Тан, а також запрошені експерти. А наприкінці випуску моделі плюс сайз змагатимуться за головний приз тижня – зйомку у кліпі популярного білоруського виконавця Поліграфа Шарікова, раніше відомого як Серьога. Те, які таланти продемонструють конкурсантки під час боротьби за перемогу, здивує співака і він довго не зможе визначати, хто із дівчат кращий.

Модель XL (3)Першим випробуванням для дівчат стане відвідування салону краси разом із суддями проекту Тетяною Мацкевич та Андре Таном. Учасницям доведеться кардинально змінити свій імідж. Над образами конкурсанток будуть працювати кращі стилісти Києва, але дехто із дівчат буде до останнього боротися за власне бачення свого іміджу. Після перевтілення та кропіткої роботи найкращих фахівців з краси деякі дівчата навіть не впізнають себе у дзеркалі.

Модель XL (2)Також Богдан Юсипчук покаже дівчатами фізичні вправи, завдяки яким навіть в домашніх умовах можна підтримувати своє тіло у формі. Суддя наголосив, що пишним дівчатам потрібно ще ретельніше слідкувати за своєю фігурою, ніж звичайним моделям.

Для наступного випробування Андре Тан заручитися підтримкою головного редактора глянцевого журналу Elle Соні Забуги, яка оцінюватиме образи дівчат підібрані їхніми конкурентками в модному магазині одягу. Саме на цьому випробуванні одна із конкурсанток отримає імунітет цього тижня, який врятує її від зони ризику і дозволить надалі змагатися за головний приз проекту – фотосесію в Парижі та обкладинку глянцевого журналу Elle.

Тетяна Мацкеви, Андре Тан, Богдан Юсипчук Модель XLУсі ці випробування готували дівчат до головного конкурсу тижня – кастингу до кліпу Поліграфа Шарікова. Для того, щоб отримати перемогу, дівчата зійдуться в танцювальному батлі, і лише одна з них стане переможницею та виконає роль у кліпі на пісню «Одинокая девушка хочет сальса». Під час запеклої боротьби за місце поруч із зіркою дівчата мобілізують всі свої таланти та вміння.

Хто із учасниць проекту «Модель XL» отримає омріяне місце для того, щоб розпочати кар’єру в шоу-бізнесі, а хто залишить проект цього тижня, глядачі дізнаються вже сьогодні о 21:45 на телеканалі «1+1».