Прем’єра альбому The HARDKISS “Акустика. Live”

Назад
Шоу-бізнес

THK_Acoustic4Особлива атмосфера, п’ятнадцять музикантів-мультиінструменталістів на сцені та головні пісні гурту в новому звучанні. The HARDKISS презентують альбом “Акустика. Live”, який був записаний на концертах у Києві восени минулого року.

ВІДЕО: The HARDKISS “Акустика. Live”

– Це саме та світла сторона The HARDKISS, — розповідає фронтвумен гурту Юлія Саніна. — Не космічна «Залізна ластівка», а жива та земна птаха. Це саме те перевтілення, на яке так давно чекали від The HARDKISS. Головні хіти гурту прозвучали в несподіваних акустичних аранжуваннях завдяки класичним та народним інструментам.

THK_Acoustic3

– Наші слухачі зачекалися цього релізу, — говорить креативний продюсер і музикант гурту Вал Бебко. — З часів концертів “Акустика” пройшло майже вісім місяців. Власне, весь цей час паралельно з роботою над новим матеріалом ми готували live-альбом. Для нас було важливо вкрай точно зафіксувати концертне звучання такої кількості живих інструментів, емоції глядачів і ту чарівну атмосферу, яка була два вечори у Палаці “Україна”. Це чистий лайв і кайф.

Нагадаємо, що наступного року гурт відзначатиме своє десятиріччя. 29 травня в Києві на НСК “Олімпійський” The HARDKISS представить своє шоу “Десять”.

Слухайте альбом “Акустика. Live” тут.

THK_Acoustic2