Танцювальні «Па» Параду надій наближають весну

Назад
Заходи

блеск ПарадаМіжнародний фестиваль зі спортивних танців Парад надій 2020  збере у столиці більше 1000 пар спортсменів та близько сотні суддів з усього світу

7-8  березня у столичному виставковому центрі «АККО Інтернешнл» (проспект Перемоги, 40-Б) відбудеться ХХХІ фестиваль зі спортивного танцю «Парад надій 2020». Організатори фестивалю – Школа танців Федорчук, Асоціація спортивних танців України за підтримки Групи компаній “Фокстрот”. Традиційно до змагань запрошуються українські та іноземні танцювальні пари та судді. Організатори очікують близько 1000 пар спортсменів, які протягом двох днів розіграють 300 медалей у 6-ти відділеннях. Спортсмени покажуть свою майстерність у латиноамериканській та європейській програмі. Гострою очікується боротьба за незмінний щорічний “Кубок Фокстроту” на краще виконання однойменного танцю від генерального партнера фестивалю Групи компаній “Фокстрот” та Геннадія Виходцева. Детальніше про умови участі.

Оцінювати майстерність спортсменів будуть висококваліфіковані судді світового рівня з США, Італії, Великобританії, Німеччини та інших країн. Цього року до складу суддівської колегії входять Снеголь Вуд (Великобританія), Джонатан Вілкінс (США), Лука Тонелло (Італія), Алекс Іванець (Великобританія), Дірк Бастерт (Німеччина), Іван Крилов (Росія), Емануеле Солді (Італія), Еліза Насато (Італія), Нікола Нордін (Великобританія), Нунсіо Маріано (Італія).

пара ПарадаВдруге на українському паркеті Параду виступить блискуча пара італійців Емануеля Солді та Елізи Насато, 8-разових чемпіонів “Italian Professional”, фіналістів “World championships”, “European Finalist UK and Blackpool open professional”. Це буде подарунок організаторів турніру усім його учасникам.

– Те, що Парад надій щороку розпочинає весну, означає  розвиток спортивних танців в Україні, адже це один з найвідоміших вітчизняних турнірів, – коментує генеральний директор ГК Фокстрот Геннадій Виходцев, партнер турніру протягом 18 років. – Й наш бренд цьогоріч святкує повноліття партнерства з турніром, а значить сповнений планів та перспектив.

– Завдяки тому, що в нашій програмі є один з найелегантніших танців «Фокстрот», ми знайшли генеральних партнерів, які співпрацюють з нами довгі роки! Я дуже вдячна мережі «Фокстрот» за те, що тільки на Параді є кубок «Фокстроту», й ми досі підтримуємо цю традицію, – говорить про унікальні змагання на краще виконання фокстроту Валентина Федорчук, голова колегії суддів Асоціації спортивного танцю в Україні, заслужений тренер України та засновниця міжнародних змагань «Парад надій».

Головна відмінність «Параду надій» – підтримку, подяку тут знаходить кожен учасник турніру. А тому усі зареєстровані спортсмени вже на старті, виходячи на паркет традиційною колоною учасників, отримають старт-подарунки від сокового партнера – ТМ «Сандора» та «Сандорик».

На наймолодших талантів чекають подарунки від доброго партнера ТМ «Гулівер Країна», а більш досвідчених спортсменів відзначить партнер точного часу – ТМ «Секунда». Також спогади про яскраві моменти та емоції забезпечить молода команда «DARSA digital agency» (аерозйомки дронами, фото та відео-звіт фестивалю). Промо-партнером стало PR-агентство BeMyMedia.

зал турнираІнформаційну підтримку надають надійні медіапартнери «Параду надій» – головний партнер – медіа холдінг OBOZREVATEL, всеукраїнська газета  «Дзеркало Тижня – Україна», інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна» та всеукраїнська газета  «День». Також інформаційно фестиваль підтримали портал про шоу-бізнес та культурне життя «Eurostar», портал «Studio of my dreams», он-лайн видання для активних людей «Рубрика», lifestyle-видання та інтернет-портал «Glory», модний онлайн журнал «VTrendi», всеукраїнський інформаційно-розважальний портал «Tut.ua», видання про кінематограф «Cut Insight», портал «STARBOM.com» та «My Kiev.com».

Хочеш оперативно дізнаватись про усе найцікавіше із життя зірок?

Підпишись на STARBOM у Instagram та Telegram.