Джонні Дивний покидає гурт Kalush Orchestra та презентує сольний кліп

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

2010 рік – Джонні Дивний засновує андеграундний реп-гурт Ціна Ритму. 2019 рік – Джонні Дивний учасник проєкту Kalush. 2022 рік – Джонні Дивний учасник гурту Kalush Orchestra, які є переможцями Євробачення. У 2023 році Джонні покидає гурти Kalush та Kalush Orchestra, щоби зосередитися на сольній кар’єрі. 

ДИВИМОСЬ ТА СЛУХАЄМО: Джонні Дивний – Спринт

Johnny da Strange. Photo 1

Куплет першого треку був написаний задовго до повномаштабного вторгнення. За півтора роки люди навчились жити в новій реальності та цінувати кожну мить. Тому більше не можу гаяти часу і рухаюсь далі. Я показав всьому світу чужу музику, тепер прийшов час показати свою, – говорить артист.

Перший реліз після рестарту – «Спринт». Це сучасний реп, що поєднує хукові рефрени, заїдаючу мелодію, іронічний настрій та вуличний вайб хіп-хоп культури.

У своїй творчості артист подає серйозні теми через розважальні мотиви, тому має всі шанси бути почутим не лише поціновувачами класичного репу. 

«Спринт» – це репрезент, автобіографічна історія Джонні, який все свідоме життя живе хіп-хоп культурою та розвиває її в Україні. Від 2004 року отримує перший досвід, у 2007 році починає писати перші треки та випускати їх як сольний артист, а пізніше стає послідовником калуської класичної хіп-хоп школи.

Саме фальшивих МС (кого він має на увазі?) висміює у новому релізі Джонні та показує артистів, які підіймають справжню хіп-хоп сцену – PVNCH, Тулим, Довгий Пес, D1331, IZI SURF, POLAMAV, Zbaraski. Саме Zbaraski – автор музики, а за скретч відповідає DJ Shon – один з ключових діджеїв жанру в Україні.

ДИВИМОСЬ ТА СЛУХАЄМО: Джонні Дивний – Спринт

Sprint. Cover