Одне велике серце: Наталія Могилевська презентувала пісню про незламних українців

Назад

Наталія Могилевська у попередніх інтервʼю обіцяла більше не співати сумних пісень, проте одна з крайніх премʼєр стала винятком – артистка  презентувала пісню «Одне велике серце». 

СЛУХАЄМО: Наталія Могилевська – Одне велике серце

IMG_1743

Ця пісня була записана не за планом. Я сама нещодавно в інтервʼю говорила, що не хочу ніяких сумних пісень про війну, але це просто КРИК ДУШІ! В нас одне велике серце. Ми кожну хвилину переживаємо разом…Під останніми ракетами ледь не загинув мій друг Олег Воронович, з яким ми 14 років працювали над піснями для всіх моїх артистів і для мене, – розповіла Наталія Могилевська у своєму Instagram. 

 

Співачка присвятила пісню всім незламним українцям, які попри війну продовжують жити, народжувати дітей, захищати країну. Автором пісні стала Ольга Бажана.

Я відчуваю гордість,любов та співчуття до кожної людини, яка знаходиться у величезному страху, і перемагає кожен день цей страх. Виходить на роботу, виховує дітей, знаходить силу, любов та наснагу жити. Перед очима – тисячі людей за ці два роки, тисячі обіймів і слів підтримки одне одному… МИ ВЖЕ ПЕРЕМОЖЦІ! Я хочу подякувати Бажана, яка зі мною в машині по дорозі на студію, дописувала слова, змінюючи на ще щось важливіше, емоційніше, щось потужніше. Ця пісня народилась дуже швидко. Я з вами! Я люблю вас! І молюся за всіх нас! – відмітила співачка. 

СЛУХАЄМО: Наталія Могилевська – Одне велике серце