“ДІВ ЧИНА” від QUEST PISTOLS, WELLBOY та Parfeniuk

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

 

Легендарний український гурт QUEST PISTOLS повертається з новою піснею під назвою “ДІВ ЧИНА”, яку вони презентують разом із WELLBOY і Parfeniuk. 

СЛУХАЄМО: QUEST PISTOLS & WELLBOY & Parfeniuk – ДІВ ЧИНА

02

QUEST PISTOLS — гурт, який свого часу перевернув українську поп-сцену та став символом сміливих рішень у музиці та сценічних виступах. У грудні 2022 року QUEST PISTOLS офіційно повернулися на українську сцену після тривалої перерви, випустивши україномовну версію свого хіта “Ти Неймовірна”. З того часу артисти презентували ще ряд успішних робіт, серед яких були “Очі” (фіт з Артемом Пивоваровим) та “Божевільна”.

QUEST PISTOLS обрали для колаборації саме WELLBOY і Parfeniuk не випадково. Молоді артисти за останні роки продемонстрували неабиякі успіхи в українському музичному просторі. Їхнє свіже бачення музики, креативний підхід до створення треків та здатність знаходити відгук у молодої аудиторії зробили їх ідеальними партнерами для цієї співпраці.

Пісня “ДІВ ЧИНА” — це історія про невдачі в коханні та розчарування, але також про надію на майбутнє щастя. Головна героїня, дівчина, вирішує обрати самотність після невдалих стосунків. У той же час пісня несе глибоке емоційне послання про те, що кожна жінка заслуговує на справжню любов, яка приведе до щасливого завершення.

СЛУХАЄМО: QUEST PISTOLS & WELLBOY & Parfeniuk – ДІВ ЧИНА