Biehu у новому музичному відео «Краще без мене» вбиває танцями під ритми 80-х

Назад
Шоу-бізнес

Співачка Biehu презентує двомовний сингл «Краще без мене» та анонсує вихід дебютного ЕР Personal. Новий реліз та майбутній ЕР-альбом набули сучасного звучання в поєднанні з елементами західної музичної культури 80-х років, які створюють новий, потужний продукт, що здатен підкорити кожного своєю відвертістю.

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Biehu – Краще без мене

Biehu 01

Сингл «Краще без мене» — це думки про роздуми над непростим рішенням: відпускати чи не відпускати стосунки, в яких ти перебуваєш. Розірвати їх чи опинитися в тому колі, коли життя перетворюється на потік постійних негативних емоцій і складних рішень. 

Ця пісня – відображення життєвого шляху кожної людини, де важкі й непрості рішення проходять крізь призму небажання образити людину, пожертвувавши собою. Завжди потрібно вибирати себе, наскільки б складно не було. Можливо, іноді токсично, але ми люди, тож помилки — це невід’ємна частина нашого життя. Реліз містить дві версії пісні (українську та англійську), але жодна з них не залишить слухача байдужим, — коментує Biehu.

ЕР Personal, в який увійде сингл «Краще без мене», наповнений сенсами та думками, що переслідують кожного з нас усе свідоме життя. Ким ми є, де шукати себе і що робити, коли опускаються руки, — саме такі питання розкриваються в новому мініальбомі артистка.

Цей альбом про шлях, який проходить кожна людина у своєму житті, коли руйнується все навколо, коли рідне стає чужим, а питання залишаються без відповідей. Особистий, щирий і відкритий. Щоб отримувати любов, її необхідно віддавати. Я ділюсь із вами найдорожчим, тим, що для мене є personal, — додає співачка.

 

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Biehu – Краще без мене

Biehu 02