Фільм «Острів фантазій»: фантазуйте обережно!

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

остров фантазий«Будьте осторожны со своими желаниями – они имеют свойство сбываться», – писав колись Михайло Булгаков, а от герої нового голівудського фантастичного трилеру «Острів фантазій», мабуть, не ознайомлені зі спадщиною класиків. Оглядач STARBOM Наталія Тур ділиться своїми враженнями від прем’єри фільму, сюжет якого трохи лякає і застерігає бути уважнішими до людей навколо. Завдяки кінокомпанії B&H дивимось в кінотеатрах з 13 лютого.

ТРЕЙЛЕР

Хочеш оперативно дізнаватись про усе найцікавіше із життя зірок?

Підпишись на STARBOM у Instagram та Telegram.

остров фЧи не кожен мріє про ідеальну відпустку десь на тропічному острові? А якби ще там здійснилися усі мрії, взагалі було б ідеальне казкове життя! Саме це пропонує своїм клієнтам таємничий містер Рорк. Адже у його готелі гості можуть не тільки відпочивати, а й замовити виконання будь-якої найпотаємнішої мрії. Проте, одного разу гості розуміють, що все відбувається за строгим спланованим  сценарієм. Їхнє життя перетворюється на суцільне пекло.

Фантастичний фільм жахів «Острів фантазій» є екранізацією однойменного телесеріалу, що транслювався на американському телебаченні. На серіал моєї нервової системи точно не вистачило б. А от фільм подивилася на єдиному подиху.

остроф фнтазий 2Сюжет наповнений непередбачуваними поворотами сценарію. І ти правда не знаєш, що буде далі. А це зараз рідкість.

Ролі у стрічці виконали Майкл Пенья («Стрілець» 2007, «Патруль» 2012), Меггі Кью («Міцний горішок 4.0» 2007), Люсі Хейл («Правда або дія» 2018).

Якісь зйомки особливо зачаровує. Тобі точно хочеться перенестися на той острів, до блакитного океану і пальм, щоб поніжитися на сонечку. От тільки бажання загадувати на тому острові я б не рекомендувала. Бо всі мрії героїв перетворилися у суцільну боротьбу за життя. Хтось, на жаль, все-таки програв цю запеклу битву.

остров фантазий 3Фільм, до речі, вкотре нагадав, що людьми керує любов. Любов різна. У когось до коханої людини, у когось до грошей і розкішного життя, у когось до себе, а хтось готовий на все заради батьків. Як би режисер фільму та співавтор сценарію Джеффу Вадлоу не намагався налякати, а все ж час від часу сентиментальні моменти просто зашкалювали.

Тож на фільмі ви і поплакати встигнете, і посміятися, і добряче налякатися. До того ж задумаєтеся про свої потаємні бажання… І чи справді ви готові до їх здійснення.

ТРЕЙЛЕР

Хочеш оперативно дізнаватись про усе найцікавіше із життя зірок?

Підпишись на STARBOM у Instagram та Telegram.

РЕЦЕНЗІЇ НАТАЛІЇ ТУР НА ФІЛЬМИ:

“Гола правда”