Lords of the Sound запрошують до музичної мульт-країни

Назад
Заходи Шоу-бізнес

25348493_1458557600923919_8889300229713946000_n14 січня 2018 року о 15:00 в Національній опері  України симфонічний оркестр Lords of the Sound  зіграють святковий концерт для всієї сім’ї.

До програми увійшли саундтреки з мультфільмів та кіно.

Музиканти запрошують завітати в «Музичну Мульт-Країну» та обіцяють, що справжнє мистецтво буде подано у цікавій для дітей та дорослих формі.

Приготуйтеся слухати, сміятися та співати разом з улюбленими героями. Безжурний, святковий та життєрадісний настрій в «Музичній Мульт-Країні» створюватимуть  веселі мелодії у живому звучанні симфонічного оркестру, підкріплені спеціальним відеорядом з фрагментів таких мультфільмів: “Різдвяна історія”, “Зоотрополіс”, “Мадагаскар”,  “Льодовиковий період”, “Холодне серце”, “Шрек”, “Ну, постривай!” та інші.

Крім цього у Мулт-Країні “оселилися” найдобріші сімейні кінокартини: “Один вдома”, “Хроніки Нарнії”, “Гаррі Поттер”, “Аліса в країні чудес” та багато інших.

Розділіть радощі та приємні спогади зі своєю родиною. Саме такі моменти  – найцінніші в житті!

Коли за роботу беруться справжні Lords of the Sound, ви  можете не сумніватися в результаті.

З 2014 року заснування проект став найвідомішим оркестром України завдяки своєму професіоналізму, харизмі, підходу до діла та унікальним програмам.

Сьогодні колектив дає понад 80 концертів на рік в Україні та Європі.

Солісти: Аліна Башкіна, Аняня Удогво.

Диригент: Віталій Саражинський.

Продюсер: Андрій Новаторов.

Слідкуйте за новинами оркестру на сторінці у Facebook та на офіційному сайті