Новий сезон шоу «Мамахохотала» – з 6 вересня на НЛО TV

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

MH_2020_nlotvТелеканал НЛО TV плавно входить в новий осінній сезон-2020. В ефір телеканалу уже вийшли західні серіали «Спецпризначенці», «Касл», «Новобранець», а на черзі – прем’єра нового сезону шоу «Мамахохотала».

Шостого вересня о 16:00 на телеканалі НЛО TV стартує новий сезон гумористичного шоу «Мамахохотала».

– Наші глядачі завжди особливо чекають на проєкти власного виробництва. І шоу «Мамахохотала» – не виняток. Хлопці і дівчата розважають і заряджають глядачів майже із самого початку існування НЛО TV, і шоу «Мамахохотала» досі є одним із улюблених для нашої аудиторії. Гумор – складне поле, але наші актори грають на ньому вправно, не збавляючи обертів. Будуть свіжий гумор і нові формати всередині шоу, тож не пропустіть старт!, – директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв.

Що ж чекає на глядачів у новому сезоні? Зміни у світі не пройшли повз героїв шоу «Мамахохотала», їм довелось зіткнутись один з одним та провести час разом. А що з цього вийшло – вже скоро можна буде побачити в ефірі.

Чи пережило самоізоляцію кохання Вані та Люди? Чи змогли знайти спільну мову Аня та Женя? Скільки мініатюр встигли написати Ігор та Льоша Реви? Що змінилось у відносинах бабки та діда? З ким проводить час Валєрчик, та як справи у Ва-Вадіка? Новий сезон відповість на ці запитання, розсмішить та покаже життя з різних, але таких знайомих боків.

Актуальні жарти, повсякденні ситуації, нові образи та перший в історії інтерактивний номер, в якому глядач сам обирає, що буде далі.

Новий сезон «Мамахохотала» щонеділі о 16:00 на телеканалі НЛО TV.

MX_New2020