Пригоди Паддінгтона 2: дата виходу – 18 січня

Назад
Родина Шоу-бізнес

prygody paddingtona 2Шкодуєте, що зимові свята добігли кінця? Тоді ви неймовірно зрадієте звістці про те, що з 18 січня  зможете знов поринути у дивовижну атмосферу добра та, звісно, свята.

Саме таким стане для вашої родини перегляд кінострічки “Пригоди Паддінгтона 2”, що стартує у наших кінотеатрах напередодні Водохреща – 18 січня.

Якщо ви не бачили першої частини пригод вельми привабливого ведмедика, все одно легко зрозумієте, що до чого.

У другій частині Паддінгтон готуватиметься до 100-річчя любої тітоньки Люсі. І яку ж чудову панорамну книжку про омріяний тітонькою Лондон він пригледів  у подарунок! Але спочатку треба заробити грошей. Адже власниця цієї диво-книги просить чималу суму. І Паддінгтон, не вагаючись, вирішує неодмінно заробити гроші… миттям вікон!

І ось тут починається експрес-курс для мам про цікаві способи миття вікон… ведмедиком! (далі на мам чекає суперекспрес-тур із приготування апельсинового вареннячка, тож будьте уважні, нотуйте в телефони))))). У ведмедика дуже добре виходить мити вікна, він настільки вправно це робить – лапками, животиком, але найбільш ефектно та вправно віно робить це… п’ятою точкою! Здавалось, Паддінгтон, майже досяг мети, але…

Хто знав, що на цю ж диво-книгу претендує актор Фенікс Б’юкенен у виконанні Г’ю Ґранта (щоправда, Г’ю вже на настільки свіженький, як кілька десятиліть тому, адже актору вже 57!). І, виявляється, улюбленець мешканців Лондона Фенікс змушений рекламувати собачий корм заради заробітку. Проте він все ще мріє продемонструвати усім свій талант і презентувати власний мюзикл. Однак йому не вистачає коштів. І саме диво-книга може змінити ситуацію, адже у ній криється секретний код, про який ніхто не здогадується…

prygody paddingtona 2 coverТак, згідно із законами жанру, старіючий красень Фенікс виявляється підступним. І не без його допомоги ведмедик опиняється за ґратами, змінивши синє пальто та червоний капелюх на сумний чорно-білий одяг.

Втім, Паддінгтону вдається зарядити усіх брутальних мешканців в’язниці… РОЖЕВИМ настроєм. Причому рожевим – у буквальному сенсі! До речі, навіть у цьому невеселому місці, у стані надзвичайного відчаю, ведмедик… НЕ здається. Але річ не у цьому! Користуючись порадами любої тітоньки Люсі, Паддінгтону вдається без кулаків приборкати найстрашнішого авторитета – Кастета!

Далі події розгортаються у кращих традиціях жанру. Пригоди, переслідування, чутливі зізнання, неминучий, здавалось, трагічний фінал та звісно ж – HAPPY END!

Атмосфера та емоційні фарби настільки захоплюють, що навіть скептики стихають, а нікчемні коментатори, які присутні у кожному кінозалі, нарешті “стуляють пельку”.

Здається, Паддінгтон дійсно робить дива із дорослими – вони стають кращими, добрішими, чуйними… Ну хоча б на 1 годину 43 хвилини, доки триває фільм))).

Звісно, не можу не зазначити прекрасний український дубляж у виконанні Володимира Зеленського! Здається, саме так і має розмовляти цей зворушливий, наївний, милий, чуйний, КЛАСНЮЧИЙ ведмедик на ім’я Паддінгтон. І нехай у кожному із нас живе такий ведмедик, що за будь-яких обставин завжди залишається… ЛЮДИНОЮ!

Отже, приходьте на зустріч із милим добрим Паддінгтоном усією родиною. Він чекатиме на вас в українських кінотеатрах із 18 січня!

P.S. Не поспішайте залишати свої місця у кінозалі одразу після фінальних обнімашок! Для тих, хто прислухається до поради, Г’ю Ґрант підготував музично-танцювальний сюрприз – щоправда, нетривалий, зате у стилі мюзікла… і у незвичайних декораціях… і у дивакуватому костюмі… і вам точно сподобається… уважте Г’ю – він постарався! 

Спеціально для STARBOMJeyRo