Роксолана: «Експериментуючи із втіленням образу співачки, не тікаю від себе справжньої»

Назад
Шоу-бізнес

Роксолана_Versal_01.19_coverТалановита прикарпатська співачка Роксолана на порозі 20-річчя може похвалитися високими досягненнями: дуетами з відомими виконавцями країни, відзнятими відеороботами на авторські пісні, співпрацею з відомим українським композитором і автором пісень Ніколо Петрашем.

Та найважливішим є те, що дівчина не зупиняється на творчості й поєднує в собі ніжну музичну діву та серйозну жінку-юриста, яка може захищати і відстоювати свої права як фахівець! Її витончені сценічні образи змінюються консервативними в повсякденному житті, а імідж ділової леді підкреслюють окуляри. Можливо, це відображення внутрішнього світу дівчини, знак якої — Терези.

Що змінилося в житті співачки за останні роки, чи вірить дівчина в зіркові прогнози і чому в її Instagram усе частіше з’являються київські локації?.. Про все це Роксолана розповіла в інтерв’ю для спецвипуску від журналу Versal.

Обов’язково купую, навіть якщо не планувала: шоколад

Річ, яка завжди в моїй сумочці: улюблений крем для рук

-Роксолано, родзинка спецвипуска – гороскоп. Чи віриш у зіркові прогнози і чи маєш досвід здійснення передбачень?

-Не можу сказати, що так, але й не скажу, що ні. Мені здається, суть гороскопу полягає в тому, що люди вірять лише в добрі його передбачення. Життя та події в ньому залежать не від гороскопу, а від того, як ми себе налаштовуємо. Принаймні в моєму житті все відбувається саме так!

-Як характеристика знака Терези впливає на твоє життя?

-Інколи заважає, а іноді дуже допомагає! Навіть із моїх відповідей одразу можна зрозуміти, що я Терези (сміється — авт.). Бувають випадки, коли я довго вагаюся, приймаючи рішення, але в один момент себе змушую і все ж приходжу до певного висновку, а буває, що я настільки рішуча і впевнена, що сама собі дивуюся!

-Ти ведеш соцмережі, зокрема Instagram, пости в якому візуалізують активне столичне життя. Розкажи про вступ до Київського інституту власності й права, навчання й особливості життя на два міста…

-Це було давно заплановано. Звикати до життя на два міста мені не довелось, оскільки раніше я вже жила в такому ритмі: Івано-Франківськ-Київ, а зараз, навпаки, більше часу все ж проводжу в Києві. Столичне життя здебільшого пов’язане зі здобуванням освіти, навчанням у Київському інституті інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» та в Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв.

Роксолана_Versal_01.19_maket-Востаннє ми спілкувалися, коли ти святкувала 18-річчя: що змінилося в особистому і творчому житті за цей час?

-За цей час ми з командою багато працювали над новим проектом і досі щоденно докладаємо чимало зусиль для його втілення. Детально розповідати поки що нічого не буду, але скажу єдине: це буде щось нове не лише для мене, але й для українського шоу-бізнесу зокрема!

-Бачимо тебе сяючою на кадрах з останніх фотосесій, помітна й зміна образу. Хто працює над твоїм іміджем та що впливало на переінакшення?

-Я б не сказала, що це зміна, а радше маленький крок до того, якою ви зовсім скоро зможете побачити мене! Над останнім моїм образом на фотосесії працювала Людмила Капустяна — людина з дуже тонким смаком. Образи, які вона створила для мене, поєднали енергетику, притаманну мені в повсякденному житті.

-Чи є у тебе улюблені імена у сфері моди, без яких не мислиме оновлення гардеробу?

-Звичайно! Це СHANEL! Із українських дизайнерів обожнюю Андре TAN. А сукні приваблюють від Sherri Hill.

-Незабаром Новий рік. Які плани і цілі ставиш перед собою як співачка? Чого нам чекати від Роксолани?

-Буду дивувати не лише зміною образу, але й зовсім новим для мене самої виконанням, а також піснями. Плани на наступний рік грандіозні, сподіваюся, що нікого не розчарую. Кажуть, мріяти і планувати потрібно мовчки! Тому не буду багатослівною: усе побачите самі!

Фото:  Enjoy Agency

Зачіска: студія краси «Sofi»