«Секрети домашніх тварин»: зірковий дубляж у виконанні Сергія Притули, Олесі Жураковської та Павла Шилька

Назад

zhurakovskaya shilko pritula_Студії Illumination Entertainment та Universal Pictures представляють свій п’ятий спільний проект «Секрети домашніх тварин»  –анімаційну комедію про життя домашніх улюбленців, що виходить в український прокат 4 серпня. Справжні веселощі у будинку на Манхеттені відбуваються тоді, коли його двоногі мешканці йдуть на роботу. Саме тоді тваринки всіх видів та порід, розмірів та забарвлень розпочинають своє буденне життя з 9-ї до 6-ї: тусуються один з одним, розповідають пікантні історії про своїх власників та дивляться канал Animal Planet, наче справжнє реаліті-шоу.

дивіться ФОТО

Своїми враженнями від роботи над дубляжем діляться відомий український телеведучий та актор Сергій Притула, акторка та ведуча проекту «Зважені та щасливі» Олеся Жураківська та український радіо- та телеведучий Павло Шилько (DJ Паша).

Сергій Притула, який вже має за плечима досвід дубляжу, зізнається, що просто закохався в свогоSergiy Prytulaгероя – милого, але трохи божевільного кролика Сніжка: «Персонаж, якого я мав за честь озвучувати, –  це абсолютно шалений і зовсім неадекватний кріль, це уособлення усіляких гріхів та чеснот водночас. Він дуже запальний, абсолютний холерик та сангвінік в топі цих понять: для нього зміна настрою зі спокійного на вибуховий – буденна справа, такий собі пухнастий напалм. Я трошки впізнаю у ньому свою натуру. Він – лідер, веде за собою маси. Сніжок має досить амбітну ціль – винищити людську расу – і він не зупиниться перед жодними перепонами. Попри свої мініатюрні форми він доріс до того, що очолює величезну банду домашніх улюбленців, яких вигнали з дому їхні власники. Він – король каналізації!»

Телеведучий зізнається, що навіть втратив голос, вживаючись в образ: «Трохи важко було дублювати, оскільки в оригіналі Сніжка озвучує голлівудський комік Кевін Харт. Тож наш біленький пухнастий кролик в душі чорний. Він спілкується як афроамериканець, в нього дуже високі ноти. Для того, щоб відтворити його мову, мені потрібно було постійно говорити з надривом і серйозно напружувати голосові зв’язки. Після чотирьох годин дубляжу в мене голос пішов спати на тиждень і я змушений був звернутися до лікаря-фоніатра».

дивіться ФОТО

Olesya ZhurakivskaДля професійної акторки Олесі Жураківської робота над анімацією «Секрети домашніх тварин» стала першим досвідом дубляжу: вона подарувала свій голос смугастій кішці Соні.

«Я не займалася до цього дубляжем і мені було дуже цікаво озвучити намальованого персонажа мультфільму, адже це чиясь реалізована мрія. Оскільки це мій дебют, то я дуже хвилювалася. Але було відчуття, наче я потрапила у дитинство, де немає ніяких меж і ти просто поринаєш у процес гри», –  розповідає Олеся. «Обов’язкого піду дивитись у кіно, а друзі та рідні, які знають про мою участь у проекті, вже чекають цей фільм, наче новорічних свят!», – додає вона.

Про свою героїню акторка відмічає: «Соня дуже схожа на багатьох людей, в першу чергу на жінок, які постійноборються зі своєю зайвою вагою та  примхами, але при цьому все одно почуваються красунями. Вона така манка, розумна, дуже симпатична і постійно оточена увагою чоловіків».

дивіться ФОТО

Pavlo ShilkoГолосом Павла Шилька  у фільмі заговорить саркастична такса Бодя. «Взагалі, такса – одна з моїх найулюбленіших порід собак. Але саме цей пес – особливий. Бодя – дуже самовпевнений. Потрібно було уявити себе магакрутим, здатним вирішувати будь-які питання. Довелось додати трохи заліза в голосі.  Я вже не вперше дублюю персонажа анімації і мені дуже подобається цей процес, я отримую велике задоволення. Цікаво було б втілити образ якогось поганця, аби максимально використати весь діапазон голосу».

Дивіться анімаційну комедію «Секрети домашніх тварин» з 4 серпня 2016 у всіх кінотеатрах України!

ПРО ФІЛЬМ

Як гадаєте, що роблять ваші домашні улюбленці, коли ви переступаєте поріг дому і залишаєте їх на господарстві самих? Запевняємо, вони зовсім не нудьгують! Нова анімаційна комедія від творців неперевершених “Посіпак” відкриє справжні таємниці, які пухнасті друзі старанно приховують від людського ока. Життя головного героя тер’єра Макса перевертається з ніг на голову, коли в його господаря з’являється ще один улюбленець — пес-приблуда Дюк. Але їм доведеться забути про суперництво і об’єднатися, коли вони з’ясують, що кролик Сніжок збирає цілу армію безпритульних тварин і його плани дуже непередбачувані!

Студія: Universal

Оригінальна назва: The Secret Life Of Pets

Старт в Україні: 04.08.2016

Жанр: анімаційна комедія

Режисер: КРІС РЕНО («Нікчемний я», «Лоракс») , ЯРРОУ ЧЕЙНІ. Серед талановитих аніматорів – українець СЕРГІЙ КУШНЕРОВ («Посіпаки», «Мадагаскар», «Шрек 2»)