Сумчанин просить допомогти його мамі

Назад
Родина

Денис Бондаренко на своїй сторінці у фейсбуці опублікував пост, у якому просить допомогти у лікуванні його матері цирозу печінки.

Бондаренко Марина Володимирівна (1965 р.н.) через лікарську недбалість, потребує постійного дорогого лікування. Так, у 2015 році Марині Бондаренко діагностували анемію і рекомендували переливання крові. Але, в результаті, здавалося б, нескладної медичної процедури, Марина отримала ще один, більш серйозний діагноз – гепатит С. Перелита кров виявилася інфікована цим вірусом. Лікування даного захворювання дороге і тривале.

Поліпшити шанси на одужання може новий дорогий препарат, який сім’я Марини самостійно купити не зможе. Тому, рідні Марини звертаються до небайдужих людей з проханням допомогти фінансово для проходження чергового курсу лікування в стаціонарі і придбання дорогого, але дуже необхідного препарату, який може значно збільшити шанси на одужання.

– С 2015 года моя мама с сложным диагнозом цирроз печени, в данный момент проживаем в Киевской области что бы пройти лечение в Киеве! Связи с пандемией ожидаем пока всё образуется что бы возможно было ездить в клинику, прошу неравнодушных людей помочь в этой длительной истории! Что бы мама смогла поддерживают функциональность печени препаратами, весь комплекс требуемых препаратов составляет по стоимости от 2000 тысяч гривен до 5000 в бюджетном эквиваленте! Спасибо за любую помощь с уважением к вам Бондаренко Денис! Карта приват банка 5168 7422 1920 5337 ( Бондаренко Денис Вадимович) т.0667037043, – написав Денис Бондаренко.

1 2 3