Телеканал “Дом”: “Ранок Вдома” повертається в ефір і представляє нових ведучих

Назад
Дозвілля Родина

У понеділок, 12 вересня, о 7:00 інформаційно-пізнавальний проєкт “Ранок Вдома” на каналі “Дом” відновлює вихід в ефір з новими обличчями і адаптованими до реалій війни рубриками. До команди ранкового шоу приєднались зіркові ведучі Лілія Ребрик та Ірина Хоменко, які працюватимуть у студії разом зі своїм колегою, популярним актором і ведучим Костянтином Октябрським.

Ranok_DOM

“Ранок Вдома” дасть глядачам змогу спокійно й легко розпочати новий день, дізнатися
важливу, цікаву та корисну інформацію, отримати емоційну підтримку, почути вражаючі історії стійкості українців, яких війна змусила облаштовувати життя за межами рідного дому чи рідної країни, долучитися до благодійних проєктів, поспілкуватися з гостями студії, іноді навіть пожартувати та послухати музику. Програма виходитиме в ефірі телеканалу “Дом” щодня о 7:00 з понеділка до п’ятниці — прем’єрні випуски, у вихідні — дайджест найцікавіших матеріалів за тиждень.

Ми всі розуміємо обставини, в яких живе зараз країна і кожен українець, де б він не був. Попереду — тривала боротьба, багато хто ще нескоро зможе повернутися додому. І ми хочемо, щоб наш “Ранок Вдома” додавав українцям сил та впевненості, щоб кожен день наші глядачі розпочинали з надії, з відчуття того, чим країна живе, як бореться і рухається до перемоги, як підтримує своїх, що доброго, позитивного в нас відбувається всюди — на фронті і в тилу, в культурі і спорті, в літературі, музиці, театрі, кіно, бізнесі. Я також рада вітати в команді “Дому” чудових дівчат Лілю Ребрик та Іру Хоменко. Впевнена, вони принесуть із собою багато нової енергії, підтримки, тепла, — розповідає генеральна директорка державного підприємства “Мультимедійна платформа іномовлення України”, до складу якого входить телеканал “Дом”, Юлія Островська.

У нових випусках “Ранок Вдома” ведучі також ділитимуться особистим досвідом,
розповідатимуть про своє життя під час війни, обговорюватимуть досягнення й відкриття
українців, важливі для всього світу, спілкуватимуться із зірковими гостями у студії та онлайн.

Зважаючи на нові реалії, багато уваги приділятиметься історіям та підтримці тих українців, які стали вимушеними переселенцями, втратили дім, виїхали з України.

У цей важкий час так хочеться добрих новин та емоцій. І тому моя майбутня зустріч з глядачами стає зараз у мільйон разів бажанішою! Я щаслива, що скажу їм: “Доброго ранку!”. Потім це, мабуть, буде одним із моїх найтепліших спогадів цього воєнного періоду! Отже, від понеділка у будні ми прокидатимемось разом, говоритимемо про найважливіше у нашому житті, разом переживатимемо радощі і, на жаль, горе, згуртуємось ще сильніше, витримаємо, вистоїмо і будемо разом йти до перемоги!, – ділиться очікуваннями ведуча каналу “Дом”, популярна актриса Лілія Ребрик.

Зіркова пара ведучих Лілія Ребрик та Костянтин Октябрський зустрінуться з глядачами “Ранок Вдома” вже у найближчий понеділок, 12 вересня. З наступного понеділка, 19 вересня, у студії працюватиме Ірина Хоменко теж у парі з Костянтином Октябрським. Ірина мріяла про статус ведучої ранкової програми не один рік, і в січні навіть розпочала  співпрацю з іншим телеканалом, але ті плани зруйнувала війна.

Я давно мріяла про ранкове шоу не просто так. Дуже хочу, щоб кожен українець,
прокидаючись, мав сили боротися і не зациклюватися на тих проблемах, на тих страшних речах, які нас оточують і які з нами зараз відбуваються, щоб зустрічав день з вірою в ЗСУ та нашу перемогу, знаходив приводи для радості й гордості. І, звичайно ж, хочу, щоб усі ми почувалися єдиною згуртованою родиною, для якої Україна — це рідний дім, де б хто не був, — розповіла нова ведуча каналу “Дом” Ірина Хоменко.

У свою чергу Костянтин Октябрський, який був ведучим програми “Ранок Вдома” ще до початку повномасштабної війни, зазначив, що дуже чекає на повернення до глядачів та роботу з новими напарницями в студії, адже через війну його колеги Анастасія Касілова та Анна Кузіна були змушені тимчасово залишити країну.

З того пекельного лютого я ані на мить не залишав надію повернутися в ефір і бути корисним нашим глядачам там, де можу і як можу. І ось ми знову в студії, говоритимемо про важливі для українців речі, шукати потрібну та цікаву інформацію, підтримувати, надихати, розважати, допомагати адаптуватися до наших складних викликів і, звісно, наближати перемогу!,  — поділився планами ведучий Костянтин Октябрський.

В ефірі “Ранок Вдома” виходитимуть вже знайомі глядачам каналу “Дом2 рубрики з відомою психологинею Наталею Підлісною; новини спорту, науки, освіти; огляди нових видань з Дмитром Слівним; історії українців, що попри всі обставини продовжують розвивати власну справу, стають успішними не лише в Україні й змінюють уявлення світу про нас; історії волонтерів та переселенців; життя українських громад до і після агресії, історичний дайджест, пізнавальна кухня з Чабою Бакошем та Яном Нгуєном; також щодня в ефірі буде відомий гість і жива музика від маестро Костянтина Драгульова.