Tember Blanche презентують другий повноформатний альбом «Ти лиш людина»

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

Наскрізна тема альбому — недосконалість людської натури, її слабкі сторони та невиправдані надії. У цьому релізі Tember Blanche показують справжню людину, таку, що піддається спокусам і робить помилки, і саме через свою здатність вчитися на цих помилках залишається людиною. 

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: TEMBER BLANCHE – ЗАВТРА

TemberBlanche-2

Другий повноформатник дуету містить 9 пісень, кожна з яких розповідає про ситуацію / життєву подію, в якій герой проявляє свої слабкості: чи докучає партнеру за непомиту чашку з під-молока («Так чи інакше»), чи розказує дитині, чим їй займатися по життю («Хороший хлопець»), чи взагалі не може підібрати слів, щоб пояснити свої переживання («Тиша»). Кожен трек — це історія про прийняття себе та світу навіть у ті моменти, коли і тобі, і світові ще дуже далеко до ідеалу.

TemberBlanche-4

На відміну від дебютника «Тут нема нікого окрім нас», другий альбом Tember Blanche записали і зробили на студії, що помітно покращило якість звучання. Крім того, для цього LP дует зробив фіт із давнім знайомим та військовим скрипалем Мойсеєм Бондаренко — однойменний трек «Ти лиш людина».

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: TEMBER BLANCHE – ЗАВТРА

TemberBlanche-1