Це сталося: MamaRika та Сергій Середа одружилися

Назад
Родина Шоу-бізнес

МАМАРИКА

Співачка MamaRika та її коханий Сергій Середа одружилися в Таїланді. З нагоди весілля артистка випустила пісню і присягнулася у вічній любові.

«Цінувати тих, хто поруч», – головний посил нового треку MamaRika «Maemo», який вийшов разом з кліпом-зізнанням: співачка нарешті вийшла заміж за Сергія Середу! Весілля відбулося в режимі повної таємності, тому що пара прийняла рішення, що ця подія тільки для них двох.

– Ми вирішили сховатися від усіх та втекти на острів. Це було принципово важливо для того, щоб нас ніщо не відволікало і ми належали тільки один одному, – пояснила MamaRika.

Церемонія пройшла на безлюдному пляжі острова Панган (Таїланд). Із присутніх був тільки місцевий тайський житель, який провів таїнство обміну клятвами.

– Все пройшло дуже романтично і дуже інтимно, я проридала всю церемонію, – відверто каже співачка. – Після цього ми дуже зблизилися і наші відносини стали ще більш трепетними та піднесеними. Прийшло усвідомлення, що потрібно берегти цей дар, який нам подарував Бог.

MamaRika 4

Зйомки кліпу пройшли в форматі абсолютної спонтанності: за щасливим збігом обставин молодята дізналися, що в той же час в Таїланді будуть відпочивати їхні друзі, які і виступили режисерами, операторами та стилістами.

– Нашою маленькою, але дуже продуктивною командою, ми в довільній формі шукали локації і зйомки проходили не перешкоджаючи медовому місяцю. Вся магія кліпу була в тому, що, по суті, знімальна група просто підглядала за нами, тому все виглядає максимально органічно. Ми не намагалися бути кимось і грати ролі, тому відео вийшло таким романтичним і особистим. А пісня «Maemo» з’явилася задовго до весілля, вона стала передвісником нашої церемонії і ми зрозуміли, що все не випадково.

Головний меседж пісні, за словами самої MamaRika: Ми повинні цінувати те, що у нас є в даний момент, і берегти це. А головне – людей поруч.

– А коли ви додивитеся кліп до кінця, то побачите невеличкий сюрприз – реальний кадр з нашого весілля!

Хочеш більше? Підпишись на STARBOM у Instagram та Telegram.

MamaRika MamaRika 2 MamaRika 3

MamaRika 5 MamaRika 6 MamaRika 7 MamaRika 8