Українка Angelina Bukovska випустила пісню з володарем «Греммі»

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

Angelina Bukovska вперше звертається до теми стосунків у композиції “Дай мені піти”. Вона знову змінює стиль, але залишається органічною у своїй творчості. 

СЛУХАЄМО: ANGELINA BUKOVSKA – ДАЙ МЕНІ ПІТИ

I2 2

Angelina Bukovska створює пісні, в яких розкриваються важливі теми, описані простими та доступними словами. Після треку “Горе долом” спільно із саундпродюсером Taras Bazeev, Ангеліна вирішила продемонструвати свою здатність писати музику в комерційному поп-звучанні.

Трек “Дай мені піти” стосується аб’юзивних відносин в парі та моральної болі, яку можна прирівняти до фізичної. Саундпродюсером треку виступив M1SHKA – володар премії «Греммі» за роботу над останнім альбомом Rosalia. Разом із ним Ангеліна працює над майбутнім матеріалом, який можна буде почути у 2024 році. 

Називати речі своїми іменами, називати емоції своїми іменами. Гратися в самообман набагато легше, ніж давати собі пережити негативний досвід. Людина має звичку плутати хороше з поганим, тішитись надією і жити минулим. Людина має звичку звикати до звичок!Цю пісню я написала в 2018 році для іншого артиста. Пісня пройшла багато редагувань як в музичному звучанні, так і в плані тексту. “Дай мені піти” – це і фраза самообману, і свого роду маніпуляція. Ти кажеш: “Відпусти мене”, але насправді сподіваєшся, що тебе просять залишитись, спробувавши змінитись. Це рожеві надії та мрії в пустоту. Людина не зміниться. Прийняти рішення обірвати зв’язок, навіть з тим минулим, де тобі боляче, набагато важче, аніж залишитись. До старого звикаєш, а нове завжди – страшно.

СЛУХАЄМО: ANGELINA BUKOVSKA – ДАЙ МЕНІ ПІТИ

6V9A5920