Виконавиця хіта “ГАДДЕМІТ” Gezweirdo презентує трек “СУМ”

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

Хітмейкерка Gezweirdo, яка надихнула українців вивчити значення слова “гаддеміт”, презентує новий бенгер “СУМ”. 

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Gezweirdo – СУМ

DSCF1515

Героїня бенгеру “СУМ” співає про невід’ємний стан смутку. Він буває у кожного та його неможливо уникнути. Але саме в цей час вона бачить речі, які дійсно роблять її кращою та щасливішою. Це час, коли важливі речі виходять на поверхню та вона усвідомлює справжній сенс життя, — ділиться Gezweirdo

Співачка перетворила римовані слова в алегоричні сенси, порівняння, які можна вічно розшифровувати для себе та шукати свою історію в пісні. Трек про впевненість, мотивацію та подолання певного етапу, оминаючи труднощі, перетворюючи їх на свої перемоги.

Якось мені було дуже сумно через певні події в житті. Не розуміла, чому комусь вдається, а мені ні. Але в моменті маю суперсилу — я сідаю та пишу. І народилася пісня “СУМ”, де свою слабкість я перетворила на силу. Текст пісні я написала на одному подиху, десь за пів години, він вийшов дуже життєстверджуючим. Тепер кожен ранок починається з афірмації “СУМ”, і я про трек, а не стан. Дуже хочу, щоб пісня пробуджувала вас жити цим життям на повну та позбутися “бруду” як всередині, так і навколо себе! — говорить Gezweirdo.

До прем’єри було створено відео роботу, режисером якої стала сама артистка, а операторами та акторами — її друзі. Кліп — змонтовані моменти щирого щастя Gezweirdo, які були відзняті незадовго до прем’єри у різних куточках світу.


СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Gezweirdo – СУМ

DSCF1668(1)