Віктор Бронюк написав “Лист московському шайтану”

Назад
Шоу-бізнес

бронюкЛідер гурту TIK Віктор Бронюк в історично-патріотичному відео “Лист московському шайтану!” від “Країни ФМ” до Дня захисника України та Дня українського Козацтва. Відео присвячується тим, хто захищав і захищає нашу землю від ворогів.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО

Усім відомий “Лист запорожців турецькому султанові”, написаний ще у 1676 році, слово в слово підходить до сьогодення. Напевно, кожен військовий, що захищає Україну від ворога на Сході, підписався би під таким листом – достатньо змінити лише адресата!

Українці виконали ролі козаків, відтворивши процес написання легендарного листа. Але в даному випадку – не турецькому султану, а “московському шайтанові, Володимиру-Настамнєту”. Артисти адресували Путіну практично всі ті ж слова, що свого часу козаки написали турецькому султану: “Ти шайтан, чорт московський, проклятого чорта брат і товариш, самого Люцифера секретар. Який ти в чорта лицар, коли голою ж*пою їжака не вб’єш… Щоб у тебе ж*па поперек лопнула, а при ходьбі плескала!”

– Ось так запорожці тобі написали. Чи не будеш ти навіть свиней наших випасати, не те, щоб над Україною пануватиме. І поцілунок в ср*ку нас!, – додали вони.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО