Wellboy та BRYKULETS зробили «Перший крок»

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

Wellboy, один з найвідоміших виконавців на українській музичній арені, разом з молодим і талановитим артистом BRYKULETS, представляють свою першу спільну роботу «Перший крок». Сингл вже віруситься у Тік Ток та обіцяє стати черговим хітом. 

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Wellboy та BRYKULETS – Перший крок

LEX08697

Wellboy, відомий своїми численними хітами, у цьому треку ділиться мікрофоном з BRYKULETS, який прославився унікальним стилем і своєрідним звучанням. 

«Перший крок» – це не просто пісня, а історія про перше кохання, мрії та надії, втілена у мелодіях та словах. 

Я вдячний Івану, що він придумав концепцію звуку в цій пісні. Зіграли чудові музиканти, вийшла жива дуже крута пісня. Звучання дещо не притаманне мені, але дуже цікаве, і мені подобається як ми з Іваном сплелися у цьому тандемі, – ділиться сам Антон Wellboy.

Пісня розкриває емоційний спектр нових відносин і першого кроку назустріч, який може змінити все. Лірика треку занурює слухача у вир подій та почуттів, що виникають між двома закоханими серцями. Завдяки поєднанню неповторних стилів Wellboy і BRYKULETS бенгер виходить енергійним, але в той же час ліричним, що має всі шанси стати хітом.

У гумористичній відео-роботі Wellboy та BRYKULETS зʼявляються в образах вуличних музикантів, які натхненно прямують на Хрещатик, де на них вже чекає натовп фанаток. Одним із учасників вуличного гурту виявився популярний український блогер Повар Даніл.

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Wellboy та BRYKULETS – Перший крок

LEX08711-HDR