Як святкують Новий рік Тіна Кароль, Юлія Саніна та Олена Шоптенко

Назад
Шоу-бізнес

 

Юлия Санина 1

Напередодні зимових свят канал «1+1» закликав глядачів пригадати найяскравіші новорічні моменти, поділитись світлинами та розповісти про власні традиції

Телеканал «1+1» запустив святкові промо-ролики, у яких закликав у мріях про ідеальний Новий рік не пропустити те, що насправді важливо. Своїми зворушливими спогадами з дитинства, сімейними традиціями та уявленнями про ідеальний Новий рік поділились українські зірки, а телеканал «1+1» пропонує глядачам розповісти власні історії, публікуючи свої світлини у соціальних мережах під хештегом #справжнійновийрік. Згодом буде створено відео і декому з телеглядачів пощастить потрапити в офіційний акаунт телеканалу.

Алена ШоптенкоТак, танцівниця, хореограф та учасниця проекту «Танці з зірками» Олена Шоптенко поділилась, що цього року Новий рік для неї особливий:

Цього року я вперше вирішила серйозно зайнятись декоруванням будинку: їздила у гіпермаркет купувати всі гілочки, віночки, іграшки в одному стилі. У нас гарний червоно-білий декор всюди, адже я прикрасила не тільки будинок всередині, а навіть і ялинку, яка росте на вулиці, купила оленя. Також цього року мені хочеться приготувати повноцінну святкову вечерю. Кожен рік я готую олів’є за рецептом моєї мами, з доволі незвичною рецептурою, але це секрет. Цього ж року я буду готувати ще й основні страви. 

Співачка Тіна Кароль спільно з телеканалом «1+1» підготувала до свят великий різдвяний концерт, який відновить давні українські традиціï колядування та щедрування, та поділилась власними спогадами:

Тіна Кароль– Своє дитинство і шкільні роки я провела в місті Івано-Франківськ, я вихована з повагою і пошаною до наших традицій. Для мене є два головних свята в році, на які повинна зібратися вся родина – це Великдень і Різдво. З малечку я добре знаю, що таке коляда і українські різдвяні традиції. Я пам’ятаю, як ми ходили щедрували по домівках, і нам дарували багато цукерок. Як переодягалися в костюми і готували вертеп, несли благу звістку про те, що “Христос Народився! Славімо його! “. У нас, як і в кожній родині, готували на стіл 12 пісних страв. А ще я пам’ятаю, як в музичній школі ми навіть проходили уроки пісень-ворожінь на Різдво. Уже переїхавши до Києва, я відчула, що тут існує нестача цих традицій. І мені дуже хочеться показати всім українцям, що таке справжнє Різдво, передати його дух і популяризувати нашу багату культуру серед молоді. Адже “поки Живуть традиції – живе країна.

Юлия Санина 2А Юлія Саніна, фронтвумен гурту “The Hardkiss” влаштувала незабутнє шоу на новорічному концерті «Ніч суперхітів», який телеканал «1+1» покаже зовсім скоро, поділилась власними різдвяними традиціями:

– У дитинстві я була скромною і спокійною дитиною, навіть не просила особливих подарунків на Різдво. Пам’ятаю, тоді я, як і всі дівчатка, хотіла або хіба що ляльку, або книжку. Або якусь імпортну шоколадку (адже такі солодощі були в дефіциті). Так що мої дитячі мрії були простими, тому батьки завжди могли втілити їх в життя. З дитинства у мене до цих пір залишилася любов до книг з великими картинками та ілюстраціями, які можна довго розглядати годинами. 

Нагадаємо, що у новорічний період телеканал «1+1» об’єднає українців у теплому колі близьких та друзів, які разом зі святковими випусками ТСН та «Сніданком з 1+1» згадають найважливіші події року, танцюватимуть під запальні хіти телеверсії концерту «Ніч суперхітів», пригадуватимуть зворушливі різдвяні традиції разом з Тіною Кароль та сміятимуться над жартами «Вечірнього Кварталу». Протягом всього святкового тижня глядачі зможуть насолодитися своїми улюбленими фільмами, які сповнені добром, родинним затишком, коханням та магією Різдва.

Хочешь оперативно узнавать все самое интересное из жизни звезд?

Подпишись на STARBOM в Instagram  и Telegram