YAKTAK зняв свою дівчину в кліпі на пісню “Уночі”

Назад

Молодий український співак YAKTAK, простота і щирість якого підкорили серця мільйонів слухачів, присвячує своїй дівчині новий трек “Уночі”.

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: YAKTAK – Уночі

obloha-yaktak-unochi

“Уночі” – це чуттєва і особиста пісня, яка розповідає про глибокі романтичні почуття автора, а також про те, як музика та гітара стають засобом для вираження того, що інколи неможливо передати словами.

У треку музика та тексти взаємодіють, створюючи атмосферу нічного спокою. Музичний твір відтворює внутрішній світ співака, розкриваючи його вразливість та ніжність.

Ця пісня дуже особлива для мене і в кожну строку закладений особливий сенс. Я сподіваюсь, цей романтичний вайб надихне кожного хлопця, який вміє грати на гітарі хоча би 2 акорди, зіграти цей трек своїй другій половинці. Адже музика, це найкращий спосіб проявити свої почуття, коли слів стає недостатньо, – коментує YAKTAK.

Разом з треком YAKTAK презентував кліп, в якому вперше знялася дівчина співака. Закохана пара танцює і насолоджується присутністю один одного. Відео вийшло дуже романтичним, щирим і проникливим.

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: YAKTAK – Уночі