HANUMIKE i POSITIFF поховали путіна у 2023

Назад

 

 

Шалені емоції радості і ріки сліз – так гурт HANUMIKE i співак POSITIFF екранізували у своєму новому відео реакцію у всьому світі на скору перемогу у війні. На думку артистів, це станеться вже наступного року, тому і пісню та кліп на неї назвали «2023». 

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: HANUMIKE & POSITIFF – 2023

HANUMIKE, POSITIFF

У відео, яке артисти, вважають пророчим, вони співають прямо на могилі у путіна. За словами учасника гурту Ханумака – бажання, загадані під Новий рік неодмінно збуваються, тож чекати залишилося недовго. 

Пісня «2023» – це як констатація факту перемоги України, у синергії усіх трьох артистів. HANUMIKE та POSITIFF вклали у неї всю свою віру.

HANUMIKE

Коли відбувається лихо, коли нам страшно – ми починаємо вірити. Це єдине, що залишається та рятує. Здається, що ось буде новий день – і минуле зітреться, ніби його і не було. Хочеться, щоб в цю магію повірив кожен з нас і для всіх цей рік став лише страшним сном. Ми почнемо нове життя, відлік якого вже за декілька днів, з початком 2023го. Давайте візуалізувати усе побачене в кліпі разом! – розповіли HANUMIKE

POSITIFF

Слова про літо в Херсоні та Криму у пісні POSITIFF вважає не просто передбаченням, а фактом:

Хтось вірить у магію, хтось в енергію, хтось в справедливість. Ми з хлопцями найбільше віримо в наших ЗСУ, тому літом плануємо засмагати на півдні країни. А поки давайте грітися нашою піснею і уявляти як кожен з нас буде святкувати перемогу. 

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: HANUMIKE & POSITIFF – 2023