ANGELINA BUKOVSKA презентує містичний трек «Заговір»

Назад
Шоу-бізнес

Співачка та авторка пісень відомих українських артистів ANGELINA BUKOVSKA презентує свій містичний сингл «Заговір», який розпочинає нову музичну трансформацію співачки. Саундпродюсером треку став Тарас Базєєв, з яким Ангеліна співпрацює понад десять років.

СЛУХАЄМО: ANGELINA BUKOVSKA – Заговір

ANGELINA BUKOVSKA 01

Сингл «Заговір» про те, що слова, які ми промовляємо, можуть вражати у найслабші місця, але водночас можуть і піднести  до небес. Кожен використовує слово у своїх цілях, але не кожен пам’ятає про його силу та можливості. Афірмації, мантри, молитви, пісні, навіть коротка фраза людини, яку  вона сказала не подумавши є інструментом.

Перед виходом із дому бабуся давала мені напитися святої води… Три ковтки… Та завжди нагадувала, що треба перехреститися, щоб злі очі та погані язики на мене не впливали. Я часто чула в дитинстві слова «уврокти». Тобто наслати прокльон або казали «Криво на тя ся поникала» — це та ж сила слова й сила думки. Бо «страшна не ота жона, котра голосна, а страшна ота, котра ти нич не упувіла». Остання фраза перекладається так: небезпечна жінка не та, котра голосна, а та котра нічого не каже, — розповідає ANGELINA BUKOVSKA.

ANGELINA BUKOVSKA 02

«Заговір» — не просто черговий сингл, це монолог — особиста історія співачки. У всього є подвійне дно. Тут є жіноча лють, яка не прагне нашкодити, а прагне справедливості. У цій композиції Ангеліна використала  східну мелодику та локальний діалект, на якому  розмовляє. Він і надав пісні певного містичного настрою, що поєднується з обрядовістю місцевості, де вона живе. Шаманський горловий спів також вніс свої вібрації у звук пісні, надавши їй додаткової енергії та об’єднавши різні культури в єдине ціле.

У пісні найцікавіше — це шаманський горловий спів. Поєднання маленької мене й тих мелодичних ліній, які я чула, та мене великої, яка останні десять років збирала різні мотиви з усього світу. Мені дуже до душі арабські, іспанські, індійські мотиви. Загалом мені подобається поєднувати мотиви різних країн світу та експериментувати з народними інструментами інших народів. Пісню я записала з першого дубля. Були спроби переписати, але в них вже не відчувалося тієї правди, яку я хотіла донести. Я хочу підготувати слухача до тої музики, яка виходитиме далі. У мене немає мети, щоб пісня сподобалась усім, але в мене є ціль дістати до цього подвійного дна та показати слухачеві, яка краса там ховається, — доповнює Ангеліна.

Нагадаємо, нещодавно ANGELINA BUKOVSKA презентувала кліп на пісню «Такі близькі» — про безсилля, яке зароджене через прив’язаність, з яким потрібно попрощатись. 

СЛУХАЄМО: ANGELINA BUKOVSKA – Заговір

ANGELINA BUKOVSKA 03