Могилевська у новій пісні розповіла реальні історії жінок воїнів ЗСУ

Назад

Наталія Могилевська презентувала чуттєву музичну роботу “Позивний”. Співачка присвятила нову пісню жінкам, на чию долю випало дуже непросте випробування – чекати своїх чоловіків-воїнів і зберігати віру, кохати і коханням творити дива.

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Наталія Могилевська – Позивний

Наталія Могилевська_Позивний

Нещодавно артистка у своєму інтерв‘ю поділилася, що у її кліпі прийняли участь героїні з реальними історіями, які сталися з ними під час війни.

У кліпі «Позивний» знімаються дівчата з реальними історіями. Наприклад, Віка. У неї троє дітей. Її чоловік у перший день пішов на війну, зараз він під Бахмутом. Вони дуже заможні та серйозні люди і могли б, повірте мені, поїхати будь-куди на частному власному літаку. Але він обрав ось такий патріотичний шлях, і вже півтора року воює і захищає нашу країну. А вона з трьома дітьми чекає на його повернення і перемогу. Вона зробила йому сюрприз та знялася у моєму кліпі! Він настільки був зворушений і плакав, просто плакав, – коментує Наталія Могилевська.

Доречі, кліп «Позивний» артистка знімала у переповненій електричці в Києві. Цікаво, що на зйомку пішло менше часу, ніж на спілкування Могилевської з жінками, які до неї підходили та ділилися своїми переживаннями за нашу країну та героїчну оборону ЗСУ.

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Наталія Могилевська – Позивний