Golubenko та YAKTAK – Танцюєш сама: диско-ретро вайб

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

Вінницький романтик Golubenko і поп-сенсація YAKTAK знову об’єднались і порадували шанувальників новою спільною піснею під назвою «Танцюєш сама». 

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Golubenko та YAKTAK – Танцюєш сама

обкладинка

“Танцюєш Сама” – це пісня, яка одразу зачаровує слухача своїми танцювальними ритмами та запальними мелодіями. Вона виконана в експериментальному стилі, пронизаному нотками 80-х років. Співаки передають історію головного героя, який розповідає про дівчину, що стала його всесвітом.

Історія про справжню любов і пристрасть. Трек про моменти, коли наші очі та серця сфокусовані тільки на одній людині і навколишній світ стає непомітним.

Мені хотілося створити щось танцювальне, але унікальне, щоб відрізнялося від попередніх треків. Захотілось втілити диско-ретро тематику, яка дуже відчувається саме в інструменталі. Після того, як народився приспів, я зрозумів, що для куплету ідеально Ярик. Ми з ним класно працюємо разом, тому я був впевнений, що хочу реалізувати цю ідею саме з ним. І зі своєї сторони він дуже круто доповнив цю композицію, – поділився Golubenko.
Ми співаємо про ту єдину і неповторну, яку бачимо перед собою і не помічаємо нічого, окрім неї. Сподіваємось, цей трек змусить кожного танцювати і забути про свої проблеми. Це наш вже третій спільний трек з Давидом і мені завжди супер в кайф працювати з ним, – прокоментував YAKTAK.

Крім того, виконавці презентували неймовірний відеокліп, де також панує вайб 80-х років, що надає йому особливого шарму та робить цікавим для глядача.

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Golubenko та YAKTAK – Танцюєш сама

promo photo 1