Анна Добриднєва присвятила пісню всім українським дітям, які через війну втратили своє дитинство

Назад
Родина Шоу-бізнес

 

Анна Добриднєва присвятила пісню всім українським дітям, які через війну втратили своє дитинство.

СЛУХАЄМО: Анна Добриднєва – Дитинство 

1. Anna_Dobrydneva_Dytynstvo

Пряма мова від Анни:

Під час цієї страшної війни, російські окупанти безбожно руйнують і грабують наші українські землі. Вбиваюсь цивільних, катують, ґвалтують… А ще вони вкрали святе – вкрали дитинство у наших дітлахів. Багато дітей залишилося без домівок, втратили батьків і рідних. Діти ховаються в бомбосховищах, змушені виїжджати за кордон або тікати в інші міста. 

Не можна стримати сліз, коли дитина стоїть біля могили матері, похованої скороруч на власному подвір‘ї окупованого і зруйнованого міста. Не можна стримати сліз, коли на переповненому вокзалі перелякана малеча обіймає улюблену іграшку і тягне її в евакуаційний потяг. Як єдину згадку про справжнє дитинство.

Сподіваюся, ви відчуєте те ж саме, що відчувала я, коли писала цю пісню.

Відправте друзям та рідним. 

Я вас люблю.Рятуйте дітей, які постраждали через війну. Допомагайте дитячим лікарням на благодійній платформі dobro.ua

*статистика на 47-й день війни: 

В результаті повномасштабної війни в Україні, яку розв’язала Росія, 4000000 дітей стали вимушеними перенаселеннями (це половина дітей України!), у них більше немає свого дому. Пошкоджено або знищено понад 300 навчальних закладів і стільки ж лікарень. Понад 121 тисяч українських дітей було незаконно вивезено окупантами. Постраждали понад 500 дітей. При цьому 177 дітей загинуло та понад 330 отримали поранення.

Аня Добрыднева

Над акустичною версію трека “Дитинство” працювали:

Слова та музика – Анна Добриднєва

Sound Production – Богдан Нестор «Virtuoso Records»

Гітара – Олексій Івченко 

Фото обкладинки – Sergiy Illy

Дизайн обкладинки – LeeRoy

Відео – Вячеслав Мясищев

У lyric video використані кадри: Vadim Ghirda, Stas Yurchenko, Rodrigo Abd, Alexey Furman, Wojciech Grzedzinski, Gonzalo Hohr, Sergiy Illy, Alex Lourie, VII Photo Agency, Carlo Cozzoli, Mstyslav Chernov, Bartolomej Jurecki, Orhan Cicek, UNICEF, UNICEF Ukraine, UNICEF Dresden, UNICEF Austria, Факти ICTV, 24tvua, Генштаб ЗСУ, Артем Сорокін, Сергій Єременко, Ігор Захаренко, Іван Захаренко, Ксенія Павлишин.

Пряма мова від Анни про створення інструментальної версії трека:

Зараз я тимчасово переміщена українка. Перебуваю у Львові. І все моє життя як і життя мільйонів наших людей помістилося в одну валізу. Але ми ніколи не відчували такої єдності і взаємодопомоги, як зараз. Ми одна велика родина. Я в Україні! Я вдома, бо «моя хата всюди». 

Наш творчій фронт також єдиний. Від Ужгороду до Одесси, від Луцька до Херсона. Над записом цієї пісні в різних версіях я працювала у Львівській студії. Інструментальні партії записували музиканти з Києва і Луганська. Чуттєвий відеоряд створив хлопець з Донецька. Дизайн обкладинки зробив наш воїн доброволець.

Ми всі дуже старалися.

Ми сильні, коли ми разом!

СЛУХАЄМО: Анна Добриднєва – Дитинство