Blockbaby підкорює хіп-хоп сцену на Cadillac

Назад
Дозвілля Стиль Шоу-бізнес

Молодий український репер Blockbaby не так давно презентував свій дебютний трек “Money talks”, але вже встиг привернути увагу багатьох своєю якісною музикою. Одразу після першої випущеної пісні артист потрапив у лонглист MEGOGO Music Awards у номінації “Нова хвиля хіп-хопу”. Сьогодні Blockbaby представляє свою нову роботу “Cadillac”.

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Blockbaby – Cadillac

photo_2023-11-24 09.58.58

“Cadillac” – це пісня про амбіції та невтомну рішучість в досягненні успіху. У творі простежується шлях від початку до кінця, де чорний кадилак виступає символом стійкості та цілеспрямованісті. Рядки “Боже, не дай мені впасти” підкреслюють, що цей шлях не буде легким, а “Безсонні ночі” розповідають про випробування та труднощі, які можуть виникнути. Ці тексти також служать як нагадування про важливість наполегливості та непохитної віри в свої сили.

promo photo 1

Цей трек створений для того, щоб надихати та підтримувати всіх тих, хто прагне досягти висот. Він каже про те, що треба завжди вірити у власні сили і не здаватись.

“Cadillac” розповідає про подорож від низу до вершин. Ця подорож не буде легкою і щоб прийти до цілі треба буде боротись з багатьма перешкодами. Але інтерпретація треку може змінюватися залежно від особистого досвіду слухача, – коментує Blockbaby.

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: Blockbaby – Cadillac

promo photo 2