LAMA “Не Кажу Прощай”: Музика Вільної

Назад
Шоу-бізнес

lama-ne-kazhu-proshhay-promo-photo4

Час настав… Вона з нами…

Знакова виконавиця в новітній історії української музики – LAMA представляє: Не Кажу Прощай.

LAMA – Не Кажу Прощай

Нова пісня та однойменне відео – це відображення індивідуальної реальності LAMA. Реальності, в якій вона була і є самою собою. Реальності, в якій вона народжує Музику Вільної. 

Поп-рок-композиція Не Кажу Прощай традиційно створювалась LAMA  разом із музичним продюсером Віталієм Телезиним («Океан Ельзи», «Dруга ріка», «Братья Гримм», «Ляпис Трубецкой», Loboda, Тіна Кароль та інші).

В ній LAMA сконцентрувала всі свої почуття та переймання останніх років. І бажання знайти себе та свою любов крізь відстань і час.

LAMA – Не Кажу Прощай

Дух нової пісні візуалізовано в кліпі від режисера Дмитра Перетрутова, де містичний відтінок творчості LAMA переплітається з ії внутрішньою боротьбою за свободу.

В кадрі – символи плинності часу та боротьби людських протилежностей. Пітьма і Світло. Отрута і Зцілення. Смерть і Воскресіння… У цій боротьбі – вічне прагнення до внутрішньої та зовнішьої гармонії.  Це прагнення і є Свободою. Вільним життям без упереджень.

LAMA – Не Кажу Прощай. Вона з нами… Настав час Музики Вільної…

LAMA співпрацює по promo & PR з MOLA group — амбіційною компанією, що надає повний спектр послуг у сфері entertainment, до складу якої входять: продюсерський центр MOLA entertainment, інформаційний ресурс STARBOM.com, студія звукозапису MART Sound, агентство promo & PR – MOLA promo,  аудіо- фото- відео- продакшн MOLA production , студія дизайну та розробки ROSSERY.

 

lama.com.ua

+38 067 441 81 49

+38 050 514 32 23

director@molagroup.com.ua

MOLA group