SPOKUSY – “Світло зникає” від українського пост-панку

Назад
Шоу-бізнес

SPOKUSY — проєкт відомого в українській неформальній тусовці Ігора Черепанова, фронтмена метал-гурту AGHIAZMA, організатора численних столичних рок-вечірок та арт-директора декількох клубів та Алекса Дарієна — надзвичайно талановитого вокаліста гурту Layuchi Kvity. Їх новий трек «Світло зникає» – про те, як важливо вірити в те, що все погане скоро закінчиться.

СЛУХАЄМО: SPOKUSY – Світло зникає

SPOKUSY

Зараз хлопці активно виступають на благодійних фестивалях і збирають гроші на ЗСУ. Встигають вони і видавати нові пісні.

Музика до пісні «Світло зникає» була написана ще в 2020-му, коли гурт не існував і його створення було тільки в думках. Зараз хлопці доповнили його актуальною суттю, адже Світло для кожного українця стало символічним як ніколи.

 

«Світло зникає» – трек про ті почуття, які виникають у нас в момент занурення у внутрішній світ роздумів і емоцій. Коли буквально звідусіль  підступає темрява, кожен із нас знаходить в собі можливість розкрити ті таємні думки, які ніколи не випливають назовні в звичайному стані. Коли ти бачиш за вікном холодні чорні будинки, навпомацки йдеш додому, сніг ріже тобі обличчя. А потім бачиш, як вдалині з’являється світло у сусідньому мікрорайоні, – коментує вокаліст. – “Світло зникає, гріюсь тобою” – слова про те, що не треба переживати складні часи наодинці, разом завжди буде тепліше і світліше!

Найближчий концерт SPOKUSY відбудеться вже  11 березня у Львові – місті, де був створений гурт. На початку війни учасник гурту Ігор Черепанов відкривав у Львові хостел для переселенців. Разом з однодумцями вони обладнали офісне приміщення і тепер там постійно безкоштовно проживають 20-25 людей, що втратили житло. Вони отримують щоденно харчування, медикаменти та побутові засоби.

СЛУХАЄМО: SPOKUSY – Світло зникає

SPOKUSY_