«Варшава-Київ»: ALEKSEEV представив саундтрек повернення додому для усіх українців

Назад

 

ALEKSEEV щемливо заспівав про повернення додому мільйонів українців та їхні почуття. «Варшава – Київ» – нова пісня артиста, що розриває серце.

СЛУХАЄМО: ALEKSEEV – Варшава-Київ

ALEKSEEV__

За статистикою після 24 лютого 2022 року Україну покинуло більше 11 мільйонів людей. Близько 6 мільйонів повернулися, 5 — все ще залишається закордоном. Маршрут Варшава-Київ став для багатьох одночасно дорогою додому та в нове життя, за якою чекає невідомість.

Про те, що переживає кожний українець, якого торкнулась ця страшна статистика заспівав у своєму новому синглі ALEKSEEV. В ньому про кохання, рідні вулиці Києва, що раді зустрічати, та віру у майбутнє на рідній Землі.

Варшава-Київ – колись просто напрям, а сьогодні шлях додому з тривогою в очах, в них туга за рідними, спогади, і головне – надія повернути своє звичне щасливе життя у своій країні. Маю надію, що ця пісня стане саундтреком повернення в Україну кожного, кому довелося покинути рідний дім. Нам разом потрібна перемога і зусилля всіх у відбудові України. Чекаємо вас вдома, рідні, – розповів про нову пісню ALEKSEEV.

СЛУХАЄМО: ALEKSEEV – Варшава-Київ