YAROMIYA заспівала про “Ліки” від кохання

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

YAROMIYA співає про реалії кохання у новій композиції  “Ліки”. 

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: YAROMIYA – Ліки

IMG_2705

“Ліки” – це історія про любовні перепетії та пошук рішення, іноді доленосного, аби “забути навіки”. Співачка запевняє, кохання окриляє, але в той самий час може сильно ранити, а забувати близьких людей ще важче, ніж кохати. Кожна така ситуація – це урок, а будь-які страждання обов’язково з часом пройдуть. Як би важко не було відпустити людину, саме ці страждання – шлях до самого себе.

Почуття не завжди бувають взаємними, або ж на етапі розвитку стосунків виникають титанічні непорозуміння між коханими людьми. Тому, людство безперечно хотіло б застосувати магічні ліки, аби розлюбити людину, – про трек YAROMIYA.

У пісні переплітаються сучасний саунд та потужний текст, що вкотре підкреслює унікальність проєкту, а у відео YAROMIYA повстає перед глядачем у досить яскравому, але в той же час тендітному образі.

Одна з улюблених пісень на моїх концертах! В Тік Ток люди постійно запитували, коли ж відбудеться така довгоочікувана для них премʼєра. Колись у інтервʼю розповідала, що неймовірно люблю кожну свою роботу, але ця дійсно особлива, – поділилась YAROMIYA.

СЛУХАЄМО ТА ДИВИМОСЬ: YAROMIYA – Ліки

IMG_2702