HARNA відроджується з космічної глибини

Назад

Народжена з глибини свого темного відображення, учасниця Національного відбору на Євробачення 2020 та шоу Голос Країни-11, українська артистка HARNA примножує свою силу у новому електронному звучанні та образі. GARNA з минулого і сьогоднішня HARNA — це протилежності, які ніколи не зустрінуться.

ДИВИМОСЬ ТА СЛУХАЄМО: HARNA – Народжена з глибини 

Cover (Facebook_YouTube)

Реліз першого синглу «Народжена з глибини» та відеороботи на нього відкривають історію промо-кампанії однойменного альбому.

Головна героїня цієї історії — HARNA, зібрана з абсолютного початку в єдиний організм переплетінням своїх палаючих артерій із уособленням нового голосу і містичною грою на чотирьох музичних інструментах. Це вихід за рамки фізичного і опанування звуків ритмами власного серця. Текст переносить слухача до неймовірних вершин поруч із артисткою, яка відчуває себе творцем темних і світлих початків. 

Тут є відчуття і порівняння себе із міфічною істотою, яка поєднує час і простір від могутніх водоспадів до прадавніх вулканів. Це розповідь про народження нового світу на зламі інших, а прихований лейтмотив «Не забудем, не пробачим» стоїть поряд із непереборним бажанням врятувати своє. Така історія є спробою показати одночастність всього в єдиній системі координат.

x

x

Концепція звучання зародилась у співпраці артистки та її чоловіка Юрія Левашева, який виступив музичним продюсером оновленого образу та автором музики. 

Режисером кліпу виступив Андрій Люлько. Він зміг зібрати описані в композиції виміри та площини в єдине ціле, а також перетворити їх на містичний ритуал із голограмами та стрибками в часі. Можливо, між рядків вам вдасться прочитати наступні кроки у творчості артистки.

ДИВИМОСЬ ТА СЛУХАЄМО: HARNA – Народжена з глибини 

Processed with VSCO with ss3 preset

Processed with VSCO with ss3 preset