Ігор Кондратюк готує фінал “Караоке на майдані”

Назад
Шоу-бізнес

karaoke_afisha_16121817 січня 2019 року культова телегра України “Караоке на Майдані” відзначатиме ювілей – 20 років на екранах.

А вже цієї неділі відбудуться останні зйомки “Караоке на майдані”. Тож кожен може взяти участь та подивитись на зйомки, а можливо, і порахувати гроші учасникам.

Ігор Кондратюк запрошує всіх бажаючих 16 грудня на зйомку аж двох фінальних програм:

1) фінальної програми року, в якій 5 найкращих співаків 2018 року змагатимуться за звання “Найкращий народний співак України” і автомобіль від багаторічного партнера програми

2) зйомка святкової передачі, присвяченої 20-річному ювілею “Караоке на майдані”. Ці програми будуть останніми, знятими для ТБ, станом на сьогодні, а Ви зможете на власні очі переконатись у чесності боротьби, і може саме ваш голос стане вирішальним при голосуванні за власника автомобіля!

До речі, Ігор Кондратюк презентував цікавий ролик, який в іронічній формі розповідає з чого ж складається передача “Караоке на майдані”.

Маленький спойлер: виявилося, що “Караоке…” – це величезний склад, де є комірочки абсолютно для всіх складових шоу: і для курей, що несуть яйця, які потім дарують учасникам, і для пісень усіх-усіх українських артистів, і для самого ведучого, який безупинно та відповідально готується до кожної передачі, аби порадувати глядачів!

– На зйомках 16 грудня на Вас очікує велика кількість приємних сюрпризів, позитиву, захвату, натхнення, а також нереально багато запрошених зіркових гостей, серед них: ALYOSHA, Тарас Тополя, Павло Табаков, Наталія Валевська, гурти AVIATOR та KADNAY, Яна Соломко, Маша Собко, Олександр Скічко, Віка з “НеАнгелів” та багато-багато інших. Повірте, сумувати точно не доведеться! Хіба що цей смуток буде від зворушливості атмосфери на майданчику, – розкриває секрети зйомок та запрошує до участі Ігор Кондратюк.

Обов’язково приходьте 16 грудня до центрального входу ВДНГ, площа біля ковзанки,  адже саме там відбуватимуться зйомки святкових програм! Початок о 9:30!

Вхід вільний! Не проґавте унікальну можливість побачити на власні очі цю, дійсно, легендарну подію!