ПАПА РИМСЬКИЙ ФРАНЦИСК ЗУСТРІВСЯ З РЕЖИСЕРОМ ФІЛЬМУ «НЕСКОРЕНИЙ» АНДЖЕЛІНОЮ ДЖОЛІ У ВАТИКАНІ

Назад
НОВИНИ

2 08gen2015_6854 Папа Франциск знайомий з неймовірною історією життя Луїса Замперіні, він із задоволенням організував 8 січня показ у Casina Pio IV, штаб-квартирі Папської Академії Наук та Папської Академії соціальних наук. Показ відвідали режисер Джолі, Люк Замперіні та делегація очільників та офіційних представників Ватикану.
«Бути запрошеним презентувати фільм у Ватикані є великою честю та вшануванням пам’яті Луїса як людини великої віри, а також чоловіка, який являв собою силу прощення та був уособленням незламності людського духу, – говорить Джолі. – Всюди можна знайти універсальну тему величі доброго серця та неймовірного людського досвіду».
Фільм «Нескорений» виходить в прокат 5 лютого. Дворазові володарі премії «Оскар» сценаристи Джоель та Ітан Коени, режисер Анджеліна Джолі та студія Universal Pictures презентують драматичну кіноісторію, в основі якої лежить дивовижна біографія олімпійського чемпіона Луї Замперіні. Молодим хлопцем потрапляє на фронти Другої світової війни. Пройшовши крізь полон, голод, жах і пекло японських тортур, він вижив і повернувся. Якщо ти витримаєш – ти переможеш!
Стрічка основана на книзі-бестселері «Незламний: історія виживання, стійкості та спокути під час Другої світової війни» Лори Хіленбренд («Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption»). Зйомки стрічки розпочалися в вересні 2013 року. Джолі, до якої приєдналися продюсери Метью Беар («Остання справа Ламаркі») та Ервін Стофф («День, коли Земля зупинилась»), доклала максимум зусиль, щоб втілити в життя історію неймовірного героїзму та хоробрості Луїса Замперіні та показати її на великому екрані. До закадрової команди приєдналися 10-разовий номінант на премію «Оскар» Роджер Дікінс («Координати «Скайфолл») та художник-постановник Йон Хатмен («В краю крові та меду»). Продюсери: Джолі, Метью Беар, Клейтон Таунсенд та Елвін Стофф.
Дивитись трейлер: