Сьогодні, 15 жовтня, в український прокат виходить видовищний байопік «Прогулянка висотою» (ВІДЕО)

Назад
НОВИНИ

Українські екстремали переглянули фільм та поділилися враженнями:
1-6Mustang Wanted, екстремал: Вражаюча історія про здійснення своєї мрії. Багато людей відчувають аерофобію, для них фільм рекомендується в першу чергу. Можете безпечно полоскотати собі нерви.
Victor Vella, руфер: Фільм приємно здивував своєю крутизною. Під час перегляду потіють долоньки, а дівчата прикривають обличчя руками і перебувають у трансовому стані від нью-йоркських пейзажів. Дико рекомендую!
Володимир Черемис, HARDRIDE: Новий фільм, заснований на реальних подіях, розповідає про те, що немає нічого неможливого. Про те, що людина здатна досягти будь-якої висоти, якщо буде йти до неї крок за кроком. Він не тільки розповідає, він показує! Я не люблю 3D-кіно, але цей фільм просто створений для формату IMAX. Я немов став співучасником злочину і, нехай простить мене Мустанг, місцями мені було страшно і я, наче кіт, втискався в крісло. Відмінна робота художника-постановника, заколисуючі обльоти камери і, звичайно ж, «ефект присутності» на даху вже не існуючої будівлі змушують мене настійно рекомендувати вам цей фільм до перегляду. Захоплює подих.
Глєб Русскій, канатоходець: Я займаюся ходінням по канату вже більше п’яти років і, чесно кажучи, не думав, що в цьому фільмі будуть моменти від яких мурашки побіжать по шкірі. Але вони були. І було багато цінних нюансів. Під час прогулянок по канату дійсно не дивляться під ноги – тільки вперед, намацуючи опору стопою. І дійсно, чим тонше підошва того взуття, в якому виконується прохід, тим краще відчувається канат. Флатер – одна з істотних проблем, коли ланта або канат починають звиватися на вітрі, прокручуючись при цьому. Всі ці моменти у фільмі відображені гідно.
kinopoisk.ruПРОГУЛЯНКА ВИСОТОЮ (The Walk)
Старт в Україні: 15.10.2015
Жанр: байопік
Режисер: РОБЕРТ ЗЕМЕКІС («Рейс», «Назад у майбутнє», «Беовульф», «Форрест Гамп»)
У ролях: ДЖОЗЕФФ ҐОРДОН-ЛЕВІТТ («Лінкольн», «Петля часу», «Початок», «Темний лицар»), БЕН КІНҐСЛІ («Хранитель часу», «Острів Проклятих»), ШАРЛОТТА ЛЕ БОН («Ів Сен-Лоран»)

 

Дивитися трейлер: