ДЕНИС ПУТІНЦЕВ: СЛОВО ПАЦАНА ЗА БАРДАША І ДО ЧОГО ТУТ УСИК

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

Медіаексперт Денис Путінцев в етері телеканала “Україна Сьогодні” розповів про фундаментальний “русскій мір” в голові продюсера Юрія Бардаша і про те, як ми повинні використовувати продукти життєдіяльності шоубізнесових зрадників.  

ДИВИМОСЬ ТА СЛУХАЄМО:

ДЕНИС ПУТІНЦЕВ: СЛОВО ПАЦАНА ЗА БАРДАША І ДО ЧОГО ТУТ УСИК

Денис Путинцев

Нагадаємо: Денис Путінцев – продюсер, архітектор особистих  брендів, медіаексперт, співзасновник Громадських організацій “Асоціація Лідерів Думок України” та “UAniverse/Всесвіт UA“, журналіст, актор, музикант, ведучий, засновник промокомпанії STARBOM.COMpanyКерував проєктами у компаніях United Media Holding і TAVR Media. Входив до складу журі телепроєкту «Фабрика зірок 2» (Новий канал). Був музичним експертом токшоу «Міністерство Прем’єр» (М1). Експерт Національної музичної премії YUNAМедіамен року за версією Всеукраїнської бізнес-премії Cabinet Boss TOP 50.  Співпрацював із багатьма відомими бізнесменами, артистами, моделями, спортсменами, блогерами та політиками.

Серед його клієнтів:

ТІКАнастасія ПриходькоБрати ГадюкіниMamaRikaESTRADARADALamaДарія ПетрожицькаAIO та багато інших.

Нині Денис Путінцев – співзасновник та ведучий першої локальної радіостанції на територї деокупованої Херсонщини – радіо X.ON і радник начальника Херсонської обласної військової адміністрації.

ДИВИМОСЬ ТА СЛУХАЄМО:

ДЕНИС ПУТІНЦЕВ: СЛОВО ПАЦАНА ЗА БАРДАША І ДО ЧОГО ТУТ УСИК

Денис Путінцев