“Дитина Бріджит Джонс”: Рене Зеллвегер допомогли стегна та колготки

Назад
Дозвілля Шоу-бізнес

dytyna-bridzget-dzhons-2Коли глядачі вперше зустрілися із Бріджит, їй було 32 роки, у другому фільмі – 34. У стрічці «Дитина Бріджит Джонс» вона святкує свій 43-й день народження. Для Магуайр було важливо відобразити, що трапилось з дорослими персонажами протягом цих років: як вони змінились емоційно та професійно.

 

 

Колись давно, ще до того, як фільм про Бріджит Джонс став успішним по всьому світу, шанувальники книги були приголомшені тим, що на роль Бріджит запросили американську актрису з південноамериканським акцентом. Сьогодні неможливо уявити собі когось іншого в ролі Бріджит. «Рене Зеллвегер краще за будь-кого знає, що сказала чи зробила б Бріджит», – говорить продюсер Дебра Хейворд. «У неї є вроджене розуміння цього персонажу, її вчинків та слів». «Без Рене не можна уявити Бріджит!», – додає Магуайр.

Для Зеллвегер великою радістю стало не тільки повернення до образу Бріджит, але й зустріч з іншими персонажами. «Я хотіла знати, що сталося з усіма її друзями,  як справи у батьків, а також що відбувається в житті самої Бріджит на цьому етапі».  

Один з методів, що допоміг Рене перевтілитись у Бріджит, – це ідея, що стегна героїні труться одне об одного і таким чином створюють свистячий шум, коли вона носить колготки. Для Зеллвегер це стало великою підказкою, як вжитись у образ і перейняти ходу Бріджит, незграбну та клишоногу.  Це також наштовхнуло на інші здогади про поведінку та реакцію героїні.  

«Незграбність дається мені природно з незрозумілих причин», – сміється Зеллвегер. – Навмисну незграбність, яка прописана за сценарієм, дуже весело грати, особливо коли поруч автор історії Шерон та режисер фільму, яка постійно сміється і вигукує поради, як можна зіграти ще більш незграбно».