Маша Кондратенко оголилася перед своїми батьками у новому кліпі “На горі”

Назад

Виконавиця, яка відома своїми іронічними треками, знов підкинула роботи для хейтерів. У новому релізі Маші Кондратенко «На горі» хтось знов побачить «шароварщину», а хтось – знайде у звичних народних символах нові сенси.

ДИВИМОСЬ ТА СЛУХАЄМО: Маша Кондратенко – На горі

IMG_0846

Не обійшлося і без традиційних цінностей – героями кліпу стали батьки Маші. Поява тата й мами у відео відображає те, наскільки сильно об’єдналися всі українські родини під час повномасштабного вторгнення.

Це перше таке наше з’єднання на знімальному майданчику. Востаннє ми з батьками разом виступали, коли я була в першому класі на конкурсі «Мамо, тато, я – українська сім’я». І зараз в мене були саме такі відчуття, ніби мені знову 6 років. Це дуже нас об’єднало. – розповідає Маша Кондратенко.

IMG_0844

IMG_0843

Кліп від режисерки Юлії Літинської наповнений символізмом і еротизмом, що відкриває кожному простір для фантазії. А народним мотивам та наспівам дуже личить сучасний саунд.

Нову пісню та всі хіти Маші Кондратенко вже у листопаді почує вся Україна – на концертах її першого сольного туру «Що таке?».

ДИВИМОСЬ ТА СЛУХАЄМО: Маша Кондратенко – На горі

IMG_0848