Маша Кондратенко – про найкраще побачення в житті

Назад

У кожного є історії з особистого життя, які згадуєш або з приємною ностальгією, або ж зі сміхом. Погодьтеся, не завжди побачення бувають вдалі. І забути ці моменти неможливо. Такою історією про курйозне побачення за лаштунками шоу для всієї сім’ї «єПитання» поділилася співачка та блогерка Маша Кондратенко.

12.02_єПитання_Кондратенко_побачення

Три чи чотири року тому я познайомилася з хлопцем у соцмережах. Той одразу запитав, який у мене зріст. Я чесно відповіла, що 1,57 м. Він здивувався: «Та ну, не може такого бути. Я принесу з собою рулетку, аби тебе поміряти». Я посміялася, думаючи, що це так людина пожартувала, – говорить дівчина. – В результаті ми пішли на перше побачення в кіно. І в торговому центрі в черзі до каси хлопець реально дістав з рюкзака рулетку й почав міряти мій зріст. Люди дивляться, а я стою на рулетці (сміється).

Згадавши найбільш дивне побачення у своєму житті, Маша не могла не розповісти також про найкраще.

Це було з моїм нинішнім хлопем, ми вже певний час зустрічалися. Він фанат фільму «Великий Гетсбі». І от встановив навпроти свого дому, через річку, великий білборд із моєю фотографією та романтичним рядком з фільму, – розповідає Кондратенко. – А потім привіз мене туди й пояснив, що цей білборд дивиться чітко на його вікна. Так, як це було в кіно. Наразі це найромантичніше, що траплялось у моєму житті.