«Модель XL»: Богдана Юсипчука здивувала татуйована модель

Назад

андре тан, катя осадча, богдан юсипчукСьогодні о 21:30 на телеканалі «1+1» глядачі побачать новий випуск революційного проекту «Модель XL», покликаного змінити уявлення українців про стандарти краси та навчити жінок любити себе такими, якими вони є.

Оцінювати дівчат з пишними формами будуть судді проекту: телеведуча Катерина Осадча, український дизайнер Андре Тан, який створив першу колекцію для пишних жінок, перша латвійська модель плюс сайз Тетяна Мацкевич та актор кіно Богдан Юсипчук.

У сьогоднішньому випуску проекту десятки пишних красунь будуть боротися за місце у 30-ці найкращих. Так, конкурсантка із 15 тату на тілі, яка спробує вирватися з батьківського полону, буде доводити суворому журі, що зможе змагатися за шанс побудувати нове життя та стати першою моделлю плюс сайз.

Але головною кульмінацією другого дня кастингу став перший хлопець на проекті, який прагне стати професійним чоловіком моделлю плюс сайз в Україні. Чи отримає він жадане “так” від суворого журі, до складу якого входить актор кіно Богдан Юсипчук.

Дивіться відео

Новий випуск «Модель XL» дивіться сьогодні, о 21:30 на телеканалі «1+1».