Сергій Мироненко презентував відео “Герої” з хронікою реальної війни

Назад
Родина Шоу-бізнес

Сергій Мироненко присвятив пісню героям війни, які, попри весь жах українського сьогодення, – живі і мають силу боронити країну навіть з Вічності.

ДИВИМОСЬ ТА СЛУХАЄМО: Сергій Мироненко – Герої

1

На жаль, на початку війни було не до музики, бо треба було йти і захищати нашу країну, як кажуть “страшно, але треба”. Зараз дуже щасливий, що з’явився час і ми записали цю пісню, яку я присвячую всім нашим героям, всім хлопцям і дівчатам, хто допомагає боронити нашу країну по всіх фронтах. Разом – ми сила, і зараз нам треба гуртом підтримувати бойовий дух, не просто сидіти, а допомагати один одному у всьому. Вірю в те, що музика лікує і що без неї і любові – ніяк. Впевнений, маючи їх у собі ми переможемо, бо ми є Україна – нація героїв!, – коментує Сергій Мироненко.

Зазначимо, що перші два місяці повномасштабної війни з країною агресором співак провів у лавах ТРО. Та саме через власне перебування у гарячих місцях, упевнився, наскільки важливо боронити національний дух по-справжньому бойовими піснями, вдаючись виключно до нездоланної віри в найскорішу Перемогу.    

Цікаво, що у відео-роботі використані матеріали реальної хроніки сьогодення нашої війни. За що команда Сергія Мироненка виносить особливу подяку Центральній телерадіостудії Міноборони України, Службі безпеки України та ССО “Азов”. А також автору пісні – Бажані.

ДИВИМОСЬ ТА СЛУХАЄМО: Сергій Мироненко – Герої

Обкладинка