“СКАЙ”: сім історій за три дні

Назад
Шоу-бізнес

skay ya tebe lyublyu 2-minУ новому відео музиканои закликають сказати про найголовніше.

“Ми тобі купимо собаку”, “У вас буде дівчинка”, “Ви поступили на бюджет”, “Ваш холодильник не потрібно ремонтувати”. У кожної людини на цій планеті є найголовніші фрази, які вона хоче почути на певних життєвих етапах. Але є три слова, які хочуть почути все без винятку.

Більше ФОТО

Про це нове відео гурту СКАЙ на пісню “Я тебе люблю”, з якою вони виступали на національному відборі на «Євробачення-2017». Сюжет ролику складається з семи новел, які об’єднані однією ідеєю – любов існує. Вона може бути справжньою, непідробною і щирою. Вона не боїться віку-будь тобі 5, 20, 40 або 80 років. Вона може проявлятися в усьому і до всіх: до улюбленої іграшки, до своєї дитини, дівчині, Богу і до себе.

СКАЙ – Я тебе люблю Дивитись ВІДЕО

«Це наша друга спільна робота з хлопцями. Попередній кліп на композицію Go Go вийшов драйвовим і справжнім як і сама пісня: гонки, мотоцикли, герой і героїня, пристрасть і швидкість. Тут же зовсім інша історія, точніше їх 7, і все, як і пісня – справжні і про любов! » – розповідає режисер Віктор Скуратівський.

Сім історій, в яких були задіяні різні люди – діти, молоді пари, міцні сім’ї і навіть миле літнє подружжя. У кліпі взяли участь Олександра Кутас, українська модель з обмеженими можливостями, Вадим Мазніченко, боєць АТО і учасник проекту “Переможці”, Джордж Івезе, музикант церковного гурту «Слово життя церкви» і багато інших.

Більше ФОТО

Для зйомок кліпу, які зайняли три дні, СКАЙ значно розширили свій склад. Гурт запросив на знімальний майданчик музикантів Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України. Скрипки, труби і навіть арфа за звучанням перетворили трек в стадіонний гімн.

СКАЙ – Я тебе люблю Дивитись ВІДЕО

«Коли ми записували «Я тебе люблю» то вирішили, що для більш повного звучання нам не вистачає багатоголосся інструментів, тому запросили до співпраці симфонічний оркестр Національної телерадіокомпанії України. Зараз у цьому відео ви побачите інший чудовий оркестр, який на своєму прикладі показує наскільки багато в нашій країні чудових майстрів музичної індустрії. Багато зірок мріють співати з оркестром на одній сцені, ми не виняток! Але в нашому випадку це ще й рок-балада! Ви навіть не уявляєте наскільки це круто. Мені дуже подобається!» – коментує лідер СКАЙ Олег Собчук.

Більше ФОТО