5 новорічних пригод Віктора Бронюка

Назад
Родина Шоу-бізнес

TIK_Волошки2-minВажливі події та незабутні пригоди у новорічно-різдвяні свята лідеру «ТІК» доводилось переживати не раз. Найдорогоціннішими він поділився ексклюзивно зі STARBOM

  1. Рівно 10 років тому освідчився дружині!

Це сталося напередодні Нового року – 30 грудня 2007-го.

– Отримавши ствердне «Так!», Новий рік ми вже зустрічали як наречений та наречена. І це був найбільш романтичний Новий рік у моєму житті! – згадує Віктор Бронюк.

Тож, у 2018 році, 12 липня, пара відзначатиме 10-ту річницю весілля, найяскравіші моменти якого, до речі, стали основою кліпу «ТІК» – «Білі троянди».

  1. Їдучи на корпоратив, новорічну ніч провів у сніговому заметі

– Одного разу, коли ми їхали на новорічний корпоратив, – розповідає музикант, – не доїжджаючи 20 кілометрів до місця призначення, раптово потрапили у величезний сніговий замет. Просто за лічені хвилини дорогу замело так, що ми не могли навіть рухатись! І от замість святкування о дванадцятій ночі, намагались звідти вибратись. Та негода була така, що з-під коліс машини лише сніг летів. А у нас ще й паливо почало закінчуватись… Скажу чесно, відчуття від власного безсилля перед стихією, у ті моменти були досить моторошні. Тільки вранці ми дістались пункту призначення, відіспалися, а ввечері таки відпрацювали концерт.

  1. Вразив український шоу-бізнес відром «Олів’є»

TIK-min– Декілька років тому Новий рік ми зустрічали під час виступу на Майдані незалежності у Києві – був великий концерт за участю багатьох українських артистів. Щоб колегам «по цеху» підняти настрій, ми заздалегідь прихопили із собою шампанське та відро «Олів’є». Дружно дегустували його прямо за сценою! – згадує Віктор Бронюк. – Всі друзі знають, що кулінарія – одне з моїх найбільших захоплень, тому щороку на зимові свята я стараюсь приготувати щось нове та оригінальне. Від важких, але досі звичних нам страв хочеться потроху відходити, тому залюбки експериментую. Кажуть, щоб «задобрити» господарку 2018-го – Собаку – цьогоріч на новорічному столі має бути побільше м’яса, тому вже знаю, що по поверненні з гастролей порадую рідних запеченою індичкою. У останні роки це головна «фаворитка» серед страв на нашому столі! Всім теж раджу спробувати! Ваші рідні та гості будуть приємно здивовані.

  1. Побував у ролі справжнього Діда Мороза

Роль Діда Мороза, у якій постав у новому кліпі «ТІК» «Волошки», для Віктора Бронюка давно звична.

Два роки тому артист був головним Дідом Морозом рідної Вінниці: у центрі міста у офіційній резиденції володаря зими прийняв рекордну кількість діток. Причому, посидіти у головного «ТІК» на колінках, розказати віршик і поділитися найзаповітнішим бажанням приходили не лише дітки, а й дорослі.

TIK_Волошки18-min– У подарунок мені не тільки віршики розказували, а й співали «Сірожине пірожине»! – з посмішкою згадує Віктор Бронюк. – Я обожнюю дарувати подарунки! Бачити щасливі очі людини, у якої щойно здійснилася мрія – це найдорожче! На все життя запам’ятав, як наш благодійний фонд «Подільська громада», де я вже багато років є головою наглядової ради, здійснив мрію юної флейтистки. У Фонді ми щороку оголошуємо конкурс бажань і дітки пишуть, про що мріють. От одна учениця музичної школи написала, що найбільше мріє знайти частину флейти, яку загубила. А оскільки ніхто флейту частинами не продає, ми придбали для неї новий інструмент. Бачили б ви, яким щастям сяяли очі цієї дитини!!! А на Різдво зі своїми друзями вона прийшла колядувати до мене додому. Це вже був незабутній сюрприз для мене і моєї родини, який вкотре довів – зроблене добро завжди повертається!

  1. З дітьми «розсекретив» головного Санту планети

Оскільки вся родина Бронюків любить пізнавати щось нове, зимові канікули Віктор з дружиною та дітками проводять у місці, де ще ніколи не були.

– Ми любимо подорожі як закордонні, так і у рідній Україні. Наші Карпати взимку особливо прекрасні! А оскільки моя дружина родом з Івано-Франківська, на Різдво завжди їздимо до її рідні і щороку відкриваємо для себе нові цікавинки Західної України, – розповідає артист. – А із закордонних однією з найбільш захоплюючих зимових подорожей для нашої родини стала поїздка до Лапландії. За тиждень відпочинку тоді ми пережили чимало пригод! Пройшли випробування 35-градусним морозом, досхочу накатались на санках і напарились у фінських саунах, вперше смакували страви з оленини, всією сім’єю вчились у Школі ельфів і навіть отримали диплом, що перетнули Полярне коло. Особливо приємно було, що головний Санта Клаус планети, як тільки дізнався, що ми з України, привітав нас українською мовою! Хоча вже коли повернулися додому, мій син Даня констатував: «Можна було в Лапландію і не їздити – у нас теж снігу повно. А Санта-Клаус все-таки несправжній: я бачив, що під бородою у нього обличчя звичайної людини» (посміхається).

Дізнайтесь, де зустріне Новий рік Віктор Бронюк та із ким святкуватиме Різдво