Дзідзьо нарешті зізнався в своїх почуттях

Назад
Шоу-бізнес

unnamed (49)

У День Валентина Dzidzio піснею зізнався у коханні українській столиці

Напередодні артист виклав у своєму Instargam зізнання і історію про те, як він закохався. І тільки в кінці історії Дзідзьо пояснює, з ким було так важко стільки років вибудовувати стосунки.

ВІДЕО: DZIDZIO – Я люблю тебе, Київ

– Я хочу признатись. Ми вперше зустрілись з тобою, коли я разом зі студентським хором на сцені Національного Палацу «Україна» співав пісню «Бодай ся когут знудив». Емоції настільки переливались, що я вирішив піти широким кроком навпроти в ресторан. Зайшов, відкрив меню, закрив меню і вийшов. Я перестрашенний ніяк не міг зрозуміти, як так люди можуть дорого платити за їжу! Тому вирішив не починати стосунки, бо не можу оплатити навіть обід.

Я старався тобі сподобатись, вчився, дивився на людей, які були безумно закохані в тебе, бо з тобою вони мали можливість реалізувати СВОЇ МРІЇ.

Чесно, все, що я не робив, усі мої старання були до одного місця, з твого боку до мене не було жодної уваги. Тому в один момент я тебе зненавидів. Стиснув сильно зуби і пообіцяв собі, я тебе завоюю!

Рік часу, кожної п’ятниці і кожної неділі я жив в поїзді, не міг знайти собі місця, мене тягнуло додому і до тебе одночасно. Я робив неможливе: сальто, шпагат, в повітр‘ї перезувався… І ти знаєш, я помітив, що тобі це дуже сподобалось. Я нарешті зрозумів, що Ти хочеш. Ти хочеш відкрити мої НАДМОЖЛИВОСТІ! Дякую Тобі за це! І тільки зараз, після 7 років я чесно можу признатись: ТАК,
Я люблю тебе, Київ, місто моє,
Люблю тебе щиро за те, що ти є,
Ти для мене – найкраще місто щасливих мрій,
Ну і як тебе не любити, Києве мій!

В подарунок написав Тобі пісню”.

DZIDZIOILoveKyiv3

Тож до вашої уваги, зізнання в почуттях Києву, прем’єра пісні і кліпу DZIDZIO “Я люблю тебе, Київ” на офіційному YouTube каналі.

Зйомки відео відбувалися в центрі Києва, у відомих історичних місцях, які люблять і знають кияни та гості столиці, і які є пам’ятками архітектури місцевого і національного значення: Поділ, Андріївський узвіз, станція метро “Університет”, вулиця Хрещатик та Майдан Незалежності.

ВІДЕО: DZIDZIO – Я люблю тебе, Київ

Хочеш оперативно дізнаватись про усе найцікавіше із життя зірок?

Підпишись на STARBOM у Instagram та Telegram.

DZIDZIOILoveKyiv1