КАЧ: дебютний альбом від MamaRika

Назад
Шоу-бізнес

ВибухоMamaRika_КАЧ_cover_max-minва виконавиця MamaRika (екс-Еріка) презентує дебютний альбом КАЧ.

MamaRika – КАЧай АЛЬБОМ

– Альбом КАЧ – це вже доросла дитина від Мами, – посміхається MamaRika. – Це серйозна планка, яку я сама собі поставила два роки тому, коли вирішила почати нове творче життя. Чесно кажучи, поки що сама не вірю… Але, здається, мені вдалося! Хочу запевнити всіх, хто приборкує свої справжні бажання: Велике Щастя робити саме те, що любиш! Неймовірний кайф усвідомлювати, що кожен звук, кожне слово, усі 11 композицій є продовженням мене! Це – результат нового періоду моєї творчості. І я сподіваюся, що це початок чогось більшого.

В альбом КАЧ я спробувала інтегрувати хіп-хоп, соул, фанк. З дитинства мріяла виконувати саме таку музику. І, нарешті, можу собі це дозволити! Кожна пісня розкриває якусь частину мене. Ми створили крутий і незвичний симбіоз, який мене дико пре! Моя музика нестримно вирвалася назовні, і тепер її вже не зупинити!

Звичайно, перший альбом – це завжди пошук себе, своєрідна музична подорож, яку розділив зі мною мій творчий друг і саундпродюсер Ваня Клименко. Величезна подяка за віру та підтримку усій моїй крутій команді, яка надає мені сил та драйву КАЧати далі!

MamaRika – КАЧай АЛЬБОМ

Вже днями MamaRika за підтримки NRJ Ukraine, Music Box UA та STARBOM.com розКАЧає Україну у турі #КАЧ, перетворюючи кожен свій виступ на запальну вечірку!

РОЗКЛАД ТУРУ #КАЧ

mamarika-minНагадаємо: MamaRika – це вибухова Мама Ріка, яка проводить запальну Ніч у барі, де роздає КАЧ на сцені, а потім збуджує пристрасною лірикою Ти і Я.

Це переродження популярної співачки Еріки на нову творчу сутність. Точніше – на себе справжню. У ній сконцентровано все, за що люблять фанк, соул та хіп-хоп: грув, зухвалість, живе виконання у супроводі бенда та природня сексуальність.

У 17 років вона перемогла у телепроекті «Американський Шанс» і опинилась у Голівуді, де познайомилась із живими легендами, серед яких Стіві Уандер та Брайан МакНайт.

У 19 років ії визнали однією із найталановитіших та найхаризматичніших учасниць найуспішнішого вокального шоу за всю історію українського телебачення – Фабрика зірок-3.

Вона двічі входила до числа найкрасивіших жінок України та стала однією із найуспішніших українських зірок шоу-бізнесу та спорту.

Співачка співпрацювала із володарями премії Grammy Бобі Кемпбелом та Ендрю Капнером, які створювали музику для Madonna, Rihanna, Lady Gaga, Kylie Minogue, Snoop Dogg, Beastie Boys та Celine Dion.

MamaRika – фаворитка фінального відбору на конкурс Eurovision у Києві та претендентка на звання Відкриття року Національної музичної премії YUNA.

MamaRika  – згусток творчої енергії. В ній пульсує струм. Вона імпульсивна, амбіційна та безпосередня.

MamaRika співпрацює з MOLA group – амбітною компанією, що надає повний спектр послуг у сфері entertainment, у складі якої: продюсерський центр MOLA entertainment, інформаційний ресурс STARBOM, студія звукозапису MART sound, агенція promo & PR – MOLA promo,  аудіо- фото- відео- продакшн MOLA production, студія дизайну і розробки ROSSERY.

MamaRika – КАЧай АЛЬБОМ

РОЗКЛАД ТУРУ #КАЧ

+38 067 441 81 49

+38 050 514 32 23

director@molagroup.com.ua